Informacije o državah, nasveti, zanimivi kraji

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po jun 30, 2008 10:04 am

Pri jezeru Bohinj bodite pozorni, da boste dobil kazen redarjev tudi če pakirate na pesku (ne travi) ob cesti, ki se vije do Savice ob jezeru. Čeprav ni nobene table. Zaradi tega odsvetujem obisk. Kazen dobite tudi, če vam crkne avto...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr jul 02, 2008 10:12 am

Jaz priporočam Vrbsko jezero, 1 ura vožnje iz LJ, kopanje, lahko se zapelješ z ladjico do Vrbe, nazaj grede se ustaviš v Tržiču na pici (recimo na kopališču) in si zmagal.

Mene sicer vedno znova vleče v zamejstvo, maja sem si privoščil krog v Benečijo:

Po AC do Gorice in v Goriška Brda, na razgledni stolp, deci rujnega na gradu Dobrovo:
Slika
Slika

Čez mejo v prelepi Čedad, vsako prvo nedeljo v mesecu je tam ogromen in zanimiv bolšji sejem:
Slika
Slika

Domov čez Beneško Slovenijo v Kobarid:
Slika

V Cerknem na žlikrofe in bakalco na kmetiji Želinc in to je to.

Uporabniški avatar
bostek
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a bostek So dec 20, 2008 7:48 pm

Midva pa sva se danes opravila na en izleti in sva šla najprej v Brežice, kjer sva si ogledala grad:

Slika

Slika

Slika

Slika

Pohanca :lol:
Slika

Pa še največji gasilski dom v Slo :)
Slika

Grad Podsreda
Slika

Potem pa sva obiskala še Podčetrtek ter Olimje - Jelenov greben ter čokoladnico in grad Podčetrtek, ki pa je zelo slabo dostopen in v slabem stanju
Slika

Slika

Pa še dvorec v Šmarju pri Jelšah
Slika

Slika

bostjan73
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a bostjan73 So feb 07, 2009 9:39 pm

ice je napisal/-a:Pri jezeru Bohinj bodite pozorni, da boste dobil kazen redarjev tudi če pakirate na pesku (ne travi) ob cesti, ki se vije do Savice ob jezeru. Čeprav ni nobene table. Zaradi tega odsvetujem obisk. Kazen dobite tudi, če vam crkne avto...

Jaz sem že eden izmed tistih, kateri sem plačal kazen zaradi nepravilnega parkiranja pri jezeru v Bohinju :evil: ..........

igorzz
Nov uporabnik

Napisal/-a igorzz Pe mar 13, 2009 11:34 pm

bostjan73 je napisal/-a:
ice je napisal/-a:Pri jezeru Bohinj bodite pozorni, da boste dobil kazen redarjev tudi če pakirate na pesku (ne travi) ob cesti, ki se vije do Savice ob jezeru. Čeprav ni nobene table. Zaradi tega odsvetujem obisk. Kazen dobite tudi, če vam crkne avto...

Jaz sem že eden izmed tistih, kateri sem plačal kazen zaradi nepravilnega parkiranja pri jezeru v Bohinju :evil: ..........

menda tiste kazni, ki jih dobiš okoli Bohinja, niso ravno pozornosti vredne. Lani poleti sem tudi sam dobil kazen pa sem jo ignoriral, do sedaj ni blo še nobenih drugih sankcij. Na nekem drugem forumu sem tedaj bral, da ni neke pravne osnove, da ti dajejo kazen, če parkiraš ravno kjerkoli. Poleg tega so bohinjski kazenski listki dokaj nenavadni. Navaden blagajniški izpisek, zataknjen za brisalec. Ker je vreme tam dokaj spremenljivo, ti dež hitro uniči listek, na katerem piše, koliko in kam plačat. Če bi zelo resno mislili, bi ti nalimali kazen na avto, ovito v nek polivinil.. tako kot to počnejo drugod.

lp

Uporabniški avatar
Sendx
Novinec

Kraj: Posavje - Dobova

Napisal/-a Sendx So mar 14, 2009 12:31 am

Praviš da si ogledal naso lepo okolico Brežice. :D

marvin
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a marvin Ne mar 15, 2009 10:15 pm

Dons sm nabavu vinjeto za tafrišnga plehnateža pa sm mogu it mal na izlet.

Če greste na Bled pol morte obvezno it na kremšnite. Pa če že greste na kremšnite pol vsi domačini prioročajo slastičarno Šmon.
Evo vam lokacija http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... d&tab=maps
Zravn hotela Jelovica, če sledite tablam bi mogl prav pridt.
Je pa tm mal problem parkirat zato se splača mal sprehodt, itak pa če greš na izlet ne boš glih sam v avtu čepel :D .
Totaln zelenc, ne me tepst:)

JureV
Novinec

Napisal/-a JureV Pe apr 23, 2010 7:43 pm

Caw!

V nedeljo mislim s punco malo pohajkovat po Logarski dolini;
Kam se splača it pogledat, do Rinke?, tak da bi bil en lep pohod cca. 1 urco
Pa če priporočate kakšno gostlno za kosilo?

Hvala!
Vrni se na Potovanja in izleti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost