moj-avto je napisal/-a:Ej fak, lih mene vsake toliko slečejo.
torej tebe so ze veckrat slekli?
meni je tole blo prvic-na slovenski meji,da se razumemo.
hrvati obcasno pregledajo avto,nikoli me niso slekli za Playcarinik
sejjaretun je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Ej fak, lih mene vsake toliko slečejo.
torej tebe so ze veckrat slekli?
meni je tole blo prvic-na slovenski meji,da se razumemo.
hrvati obcasno pregledajo avto,nikoli me niso slekli za Playcarinik
Kritik je napisal/-a:Še nikoli nisem imel težav pri prečkanju slovensko-hrvaške meje. Upam da bo tako tudi ostalo.
Mislim da ni potrebe da jih imenujete teleta. Meni se zdijo čisto ok, vedno sem imel dobre odnose z njimi. Sem pa že srečal slovence na hrvaškem, ki so mislili da lahko zavoljo denarja, ki jim ga tam pustijo delajo prav vse. Taki pa normalno da imajo probleme. To kar dela uradni Zagreb je eno, navadna raja je pa čist nekaj drugega, sploh v Dalmaciji. Vedno sem hodil k njim na morje, ker se mi zdi Jadran lep, ker mi je všeč pokrajina tam..... Dokler še nismo imel naraščaja bi še šel kam drugam, tako pa je to najbližja destinacija, čeprav so malo dragi.
Lp
Tomas666 je napisal/-a:še posebej če je ženska,one znajo ponavadi težit...
LP!
GiGi1985 je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:še posebej če je ženska,one znajo ponavadi težit...
LP!
majhna, debela, svetlolasa mogoče?zdej sem pa pozabil, kak se imenuje ta mejhni prehod... manjši prehod, naprej od portoroža..... z njo imam vedno hude borbe
![]()
tako da, tudi naši cariniki mislijo da so bogovi, ne samo hrvati.
lp
sašo5 je napisal/-a:zato vam vsem lahko dam le en nasvet: izogibat se velikega prehoda; samo par 100m je oddaljen t.i. "mali prehod" (zaviješ pred OMW-jevo črpalko dol in pod gradom Mokrice levo - kilometer pa si tam......vse poteka en, dva, tri....tako pri nas, kot pri hrvatih...
chevy je napisal/-a:Če si z Bihača (tam si slikal avto v svoji temi) si potem šel čez mejni prehod Rupa-Jelšane?
sejjaretun je napisal/-a: kako si pa preprican da je to bilo na mejnem prehodu Bregana,in ne recimo Metlika?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov