RSI je napisal/-a:definitivno Nova Zelandija
amen

samo mesarec je napisal/-a:Nevem, zakaj bi ZDA popušila na celi črti proti Eu., kajti pojdi v Albanijo, Bolg. Romu. Lito, Latvo, pa boš videl, kdo bo popušo, pojdi po prostranstvih Amerike, skoraj ni države tam, da te ne fascinira, kajti bil sem v 35 zveznih državah in povem, da je fantazija. Tko kaj je najlepše in kje je naj je stvar okusa, ker pa sem privrženec toplih krajev pa bi šel kar nazaj na Karibe, kjer sem preživel nepozani 2 leti. Stvar okusa.
INFINITI je napisal/-a:Škotska
samo mesarec je napisal/-a:Nevem, zakaj bi ZDA popušila na celi črti proti Eu., kajti pojdi v Albanijo, Bolg. Romu. Lito, Latvo, pa boš videl, kdo bo popušo, pojdi po prostranstvih Amerike, skoraj ni države tam, da te ne fascinira, kajti bil sem v 35 zveznih državah in povem, da je fantazija. Tko kaj je najlepše in kje je naj je stvar okusa, ker pa sem privrženec toplih krajev pa bi šel kar nazaj na Karibe, kjer sem preživel nepozani 2 leti. Stvar okusa.
svetilnik je napisal/-a:Italija, sploh kar se tiče določenih predelov in seveda bella arte ter dogajanje, Austria in Švica po urejenosti, Portugalska... drugače sem pa potoval bolj po drugih dveh celinah. Kar se tiče Slovenije, ta se mi je zelo uprla, ni pravega dogajanja, ceste preobremenjene za tako malo državo, narava v zadnjih dvajsetih letih uničena, povsod Lidli, Hoferji... smo pač hlapci... Nikoli nebi šel na dopust na Balkan ali Dalmacijo, saj je to destinacija za slovenske ovce, kjer srečaš soseda, sodelavca, čvapčičarja... dolgčas
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov