shilyeg je napisal/-a:evo še mene! Maglaj-BiH ne priporočam da bi se šlo z VW-ji pa Audiji dol ker je vprašanje kako bi se nazaj prišlo![]()
Pozdrav vsem
To zemo skje pa si tocno js sm iz mosevca

EMiR je napisal/-a:shilyeg je napisal/-a:evo še mene! Maglaj-BiH ne priporočam da bi se šlo z VW-ji pa Audiji dol ker je vprašanje kako bi se nazaj prišlo![]()
Pozdrav vsem
To zemo skje pa si tocno js sm iz mosevcagrem nasledn tedn dol
Andea je napisal/-a:A se je že kermu zgodila nesreča kje tam dol? A so kakšni problemi? Jest bi šla s tipom z avtom tja, pa bi se rajš prej pozanimala kako ravnat v primeru nesreče. A upoštevajo recimo če maš kasko al kej tazga? A je kej odvisno kera zavarovalnica? Jest mam pri ZM, ampak se mi zdi da zanjo komplicirat, če do česa pride - ala dnar na roko...![]()
Scorp84 je napisal/-a:Js sem najmanj 7x ali več v Banja Luki. Rekord mi je pa 12x, letos pa že 4x bil. Letos bo treba spet kakšen teden preživeti ker je poletje, ženske pa vsaka tretja v kikilcah cel dan
Scorp84 je napisal/-a:Adis, to se pa hudo motiš da glava boli. Mogoče kje na selu ja, sicer bi folk šel stran, ampak ne na tak način. Tiste ki lovijo tak folk, se pa itak vidi da so ''sponzoruše'', pač punce so lepše oblečene že zaradi sebe. Bil sem že na selu in povsod po BIH, pa vem kako se ženske mečejo tujcu.
Deki kako se pa ti voziš dol? msn je mario.panic@hotmail.com
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost