Sem šel na zajtrk v eno Restavracijo in kaj seveda na jedilniku ni zajtrka, komentar kelnarja: Vi samo recite napravili vam bomo šta si smislite... Meni ponudi jajčke s šunkico pa moji dragi kaj za namazat in kavice itd itd... Dobim 3 jajce na oko z 6 konkretnimi šnitami šunke, moja punca marmelado maslo, med, skutin namaz. in zraven 2 lepinji (pogreti) vglavnem za dol past, postrežba na nivoju. Kavice pa pijača pa vse 70 kun kar se mi ne zdi niti malo pretirano... Hočem povedat, da so nekje že pogruntali, da denar je le denar ali ga dobi od Slovenca ali od švaba ali pa od bilokoga, kapa dol... No moram povedat, da je bila postrežba in se v vsakem lokalu takšna ki mora bit.
Šel sem v Diskoteko seveda z alfo... Ko pridem ven na zadnji šipi piše: OPERI ME! in zadnji znak v kurcu (poskus odtujitve). Ne bom pametoval ampak to je bil eden glup slovenec ali pa hrvat ampak sem skoraj 99% da so bili Slovenci. Kaj češ... (sem ga zvil nazaj in se sploh ne vidi, da je bilo kaj)
Pri našem kempu, ki je večna tuj samo 3 slovenske prikolice v njemu. Pridejo na plažo SLOVENCI in celo noč nabijo Slovensko muziko. Mislim, ča pride hrvat za mojo bajto pa mi celo noč nabija hrvaško muziko mu j***a odtrgam... Se mi je za malo zdelo.
Cene je tako ponujajo dosti in malo ob enem in res je, da so cene dražje samo ljudje idite na bled, idite v Portorož to te oberejo do kosti. V Portorožu pride malo točeno pivo 500 SIT tega v nobeno hrvaški restavraciji, konobi pizzeriji ni bilo...
Vglavnem nekak zaklučna beseda je ta, da neko mržnjo med seboj smo resda si ustvarili, mogoče zaradi osebko, mogoe zaradi politike ali česa drugega ne vem. Jaz sem letos bil 14 dni na hrvaškem pa bom rekel ene same negativne izkušnje ni bilo. V Portorožu mi je v prvem baru rekel, naj si majico oblečem ker ne morem sedet tako pri njihovem lokalu. Še sreča, da so tam Italijani in tukaj se pravljica konča. Pa brez zamere.
No tak pa moja lubica gleda na morje v senčki....