Mislim, kaj jih ti hrvatki jejo ali kaj ??
Vsak drugi avto je bil brez kapic ventilčkov - sploh pa tisti, ki so imeli kovinske (srebrne).
Zato vsi tisti, ki še greste na dopust na Hrvaško, ko avto parkirate sami snamite pokrovčke ali pa vam jih bodo drugi ; ali pa boste mogoče imeli srečo !!??
LP
No pa da nauš mislu,da so sam hrvati takšni (itak so južni brati poznani,da jim je všeč vse kar se sveti in posledično tut alu kapice.) men se je to nardilo v naši prestolnici sredi belega dne pa mimoidoči slovenčki niso nič reagirali.
Jebat ga tak ti je život.Če bi pa dobu tistga kretena,ki mi je spizdu kapce pa vrjetno nebi mogu še zj premikat prstov.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Tud tat jih lahko potem z deset ključem odvije, to je problem. :P
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Meni so v Portorožu tudi ukradl takratko antenco za 700 SIT... pa kaj naj sedaj. Včeraj so mi pa z avta pred blokom ukradl plastično režo na desni strani odbijača... Še dobr da je zavarovan.
Drugače pa tako - dokler so malenkosti se ne obremenjujte preveč. Obremenjujte se takrat, ko vam bodo kaj več vzel...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Sm že mislu da se to sam men dogaja... tri tedne nazaj sm bil v Crikvenici, in ko sem pršu nazaj k avtu, takoj opazim da so mi vkral samo zadnja alu pokrovčka ventilčka... si rečem ok če je sam to ...in kupim nove...čez en teden grem na Bohinj in kaj se mi zgodi..ISTO... in zdej sm dal gor plastične...sam ko tko grdo zgledajo...
A ni to čudn, men se pa avta sploh ne dotikajo. Pomoje zato, ker je tok umazan, pa se bojijo, da bodo dobil kako bolezen od njega. Mam pa tut pokromane kapce ventilčkov, sam jih lahko samo s kleščami odviješ, vidi se pa ne da so pokromani, ker so vedno blatni.
jah nč... če čte da ostanejo ventilčki na gumi... al jih dobro prtegnite z 10 klučem.. al pa ne prat avta kake 2 tedna pa malo po blato prej zapelat pa bo..