Napisal/-a egipcanka So apr 26, 2008 11:52 am
Naj vam povem svojo zgodbo, ki je neverjetno kruta, vendar resnična! Želim, da vsi izveste ozadje agencije GTC in spoznate, kako grozen človek vodi to agencijo!
Ujeta sem v Egiptu, ker mi šef agencije GTC, Ahmed Saeed Abd. el Aziz (mnogi si mislijo, da je šef slovenec, ampak ne, je egipčan), ne vrne potnega lista. Zanj sem delala kot vodička, vodila sem skupino 21.4., obljubil mi je plačilo in nadaljne sodelovanje, vendar sem se zaradi njegovega nenormalenga obnašanja odločila, da ne bom sodelovala z njim. Klical me je po telefonu in kričal name, naj neham razmišljat s to slovensko pametjo in me zasliševal kaj sem delala v Izraelu in če sem židinja ali karkoli, saj je moj priimek nekam židovski !! Neverjetno! Povedala sem mu, da se to ne tiče njega in njegove agencije in da ne želim delati z njim in da pridem naslednji dan po potni list in denar, ki mi ga še dolguje. Brez dugih besed je odložil slušalko. Naslednji dan sem prišla v njegovo pisarno, začel je kričati name, da naj se tako poberem iz njegovih prostorov, prosila sem ga naj mi vrne potni list in da plačilo, še vedno je kričal. Kričal naj izginem in kako smo itak vsi slovenci omejeni in kot navadne ovce hodimo po svetu. Povedala sem mu, da takega obnašanja pa še ne in odšla iz pisarne. Nakar priteče Ahmed Aziz za mano s pasom v roki in me hoče udariti, njegov podložnik ga ustavi, vendar me še uspe brcniti. Vsa prestrašena pobegnem. Odidem na policijo, ki me kasneje spremlja v nejgovo pisarno. Ahmed Aziz se pretvarja, da se nič ni zgodilo in, da on pa že nima mojega potnega lista. Prizna pa, da mi je dolžen denar. In da se mu res ***E za mene, moj potni list in mojo državo. IN TAK ČLOVEK VODI NAŠE SLOVENSKE TURISTE V EGIPT!!?? A je to resnično možno?
Obvestila sem tudi našo ambasado, ki sedaj poskuša dobiti moj potni list nazaj. Seveda se tudi obračam na vse možne ustanove, da se ta problem reši. ZAMUDILA SEM LET, BILA SEM NAPADENA FIZIČNO S STRANI AHMEDA AZIZA lastnika GTC LJUBLJANA, POTNEGA LISTA NI, PRAVTAKO TUDI NE PLAČILA.
Želim, da vsi izveste resnico o groznem lastniku agencije GTC in kaj je ta človek zmožen.
Bodite previdni, da ne končate kot jaz, ki baje niti nisem prvi primer, so mi povedali na naši slovenski ambasadi v Kairu.
S.K.