Informacije o državah, nasveti, zanimivi kraji

Pepo25
Novinec

Turistična agencija GTC - Egipt

Napisal/-a Pepo25 Sr okt 17, 2007 12:56 pm

Mene pa zanima če je bil kdo od vas v Egiptu preko turistične agencije GTC ???
Sam imam namen iti 4.11. na potovanje s križarjenjem po Nilu, pa me zanima, če je vredu agencija...

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 Pe nov 23, 2007 3:05 pm

Evo informacije iz prve roke... Pred 14 dnevi sem prišel z Egipta, vtisi so krasni... Imeli smo od 30 do 45 stopinj, s punco sva vzela program 4* hoteli in križarjenje 5* polni penzion pri GTCju, hoteli krasni en dan v Hurgadi kjer smo si ogledali koralne grebene (prelepo), vendar en teden skoraj da nebi bil na tem mestu, drugi dan smo se z busom v konvoju odpeljali do Asuana in se vkrcali na ladjo, ogledali smo si še asuanski jez, peljali s feluko (jadrnico), s kamelami v Nubijsko vas, zvečer pa izpluli proti 4 dnevnemu križarjenju do Luxorja, vmes ogledi templjev (križarjenje je bil najboljši del potovanja, sobo sva imela najlepšo doslej, cela stena okno in pogled na Nil)... Iz Luxorja zvečer s spalnikom v Kairo, ogled piramid, dva dni Kaira, nisem še vidu tolk smeti, niti na smetišču ne kot jih je v Kairu, drugače pa noro... Aja pa promet, v Kairu nobenga semaforja, ko je jači, ampak promet skoz teče, avti pa švoh, večina starih karjol, večinoma korejci, bogataši imajo pa audi, bmw, mercedes, ampak samo najvišje klase... Sem skor mal velik napisu, sam ful sem še spustil... še mal slikic...
Priponke
PB070381.JPG
Tako di čistilka pospravi za bakšiš
PB070322.JPG
Dolina kraljev, kjer je mislim da 60 grobnic
PB050121.JPG
feluka
PB050064.JPG
Turistična policija na vsakem koraku
PB040045.JPG
Hurgada...Za turiste (denar) naredijo vse
PB040013.JPG
Hotel v Hurgadi

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 Pe nov 23, 2007 3:10 pm

Pa še nekaj fotk
Priponke
PB080413.JPG
PB090580.JPG
PB090563.JPG
Kairo s piramidami
PB090586.JPG
Pogled s hotela ponoči
PB090501.JPG
Turistična policija na kamelah - vse za varnost
PB090530.JPG

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe nov 23, 2007 4:52 pm

Koliko sta pa dala za vse skupaj, če ni skrivnost?

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 Po nov 26, 2007 7:26 am

Ne ni skrivnost... dobila sma last minute, samo aranžma je bil 610 Evrov (polpenzioni v hotelih 4*, polni penzion na ladji 5*), pa 136 doplačilo za letališke takse, vizum, Doplačilo Nubijska vas 20 Evrov, Izlet na koralne grebene 20, ... To je to... pa še dol sma zapravla recimo 150 Evrov skupaj (komplet samopostrežno kosilo stane približno 6 Evrov) .

Uporabniški avatar
mwindis
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a mwindis Pe dec 07, 2007 2:23 am

komaj čakam da ga pičim v Egipt :lol:

egipcanka
Nov uporabnik

moja GTC nočna mora !

Napisal/-a egipcanka So apr 26, 2008 11:52 am

Naj vam povem svojo zgodbo, ki je neverjetno kruta, vendar resnična! Želim, da vsi izveste ozadje agencije GTC in spoznate, kako grozen človek vodi to agencijo!

Ujeta sem v Egiptu, ker mi šef agencije GTC, Ahmed Saeed Abd. el Aziz (mnogi si mislijo, da je šef slovenec, ampak ne, je egipčan), ne vrne potnega lista. Zanj sem delala kot vodička, vodila sem skupino 21.4., obljubil mi je plačilo in nadaljne sodelovanje, vendar sem se zaradi njegovega nenormalenga obnašanja odločila, da ne bom sodelovala z njim. Klical me je po telefonu in kričal name, naj neham razmišljat s to slovensko pametjo in me zasliševal kaj sem delala v Izraelu in če sem židinja ali karkoli, saj je moj priimek nekam židovski !! Neverjetno! Povedala sem mu, da se to ne tiče njega in njegove agencije in da ne želim delati z njim in da pridem naslednji dan po potni list in denar, ki mi ga še dolguje. Brez dugih besed je odložil slušalko. Naslednji dan sem prišla v njegovo pisarno, začel je kričati name, da naj se tako poberem iz njegovih prostorov, prosila sem ga naj mi vrne potni list in da plačilo, še vedno je kričal. Kričal naj izginem in kako smo itak vsi slovenci omejeni in kot navadne ovce hodimo po svetu. Povedala sem mu, da takega obnašanja pa še ne in odšla iz pisarne. Nakar priteče Ahmed Aziz za mano s pasom v roki in me hoče udariti, njegov podložnik ga ustavi, vendar me še uspe brcniti. Vsa prestrašena pobegnem. Odidem na policijo, ki me kasneje spremlja v nejgovo pisarno. Ahmed Aziz se pretvarja, da se nič ni zgodilo in, da on pa že nima mojega potnega lista. Prizna pa, da mi je dolžen denar. In da se mu res ***E za mene, moj potni list in mojo državo. IN TAK ČLOVEK VODI NAŠE SLOVENSKE TURISTE V EGIPT!!?? A je to resnično možno?
Obvestila sem tudi našo ambasado, ki sedaj poskuša dobiti moj potni list nazaj. Seveda se tudi obračam na vse možne ustanove, da se ta problem reši. ZAMUDILA SEM LET, BILA SEM NAPADENA FIZIČNO S STRANI AHMEDA AZIZA lastnika GTC LJUBLJANA, POTNEGA LISTA NI, PRAVTAKO TUDI NE PLAČILA.

Želim, da vsi izveste resnico o groznem lastniku agencije GTC in kaj je ta človek zmožen.
Bodite previdni, da ne končate kot jaz, ki baje niti nisem prvi primer, so mi povedali na naši slovenski ambasadi v Kairu.

S.K.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: moja GTC nočna mora !

Napisal/-a sašo5 So apr 26, 2008 12:10 pm

egipcanka je napisal/-a: ne vrne potnega lista. Zanj sem

....KAKO SE JE TVOJ POTNI LIST ZNAŠEL PRI NJEM :?:

P.S pa ti veš kdo in komu vzame potni list, ko pride v neko državo?..... :roll:

egipcanka
Nov uporabnik

Napisal/-a egipcanka So apr 26, 2008 12:24 pm

potni list se vzame vsakemu ki pride v nek nov hotel, sicer naj bi vrnili potne liste. moj se je znašel pri njem ker bi mi naj uredili dovoljenje za prevajanje in potem sledi celotna zgodba :(

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So apr 26, 2008 1:11 pm

Moja žena je trenutno v Hurgadi. Cena za 8 dni all inclusive je bila pri kompasu 830 evrov.
Je bilo pa včeraj 52 stopinj dol, tak da je mal vroče zdele.
Old subarus never die, they just get faster!

habibti
Nov uporabnik

Kraj: Sharm El Sheikh

Napisal/-a habibti Ne apr 27, 2008 12:14 pm

V Egiptu je res vroče. Je pa okrog 40 stopinj :D

Egipčanka, če karkoli potrebuješ me pokliči na 010 1717954. Tukaj živim in ti morda lahko kako pomagam... Pa srečno!

berto volaj
Nov uporabnik

Kraj: trbovlje

Napisal/-a berto volaj Ne maj 25, 2008 3:31 pm

Habibti, s punco se to poletje odpravljava v Egipt. Kaj nama svetuješ glede izletov in podobnih stvari? Kaj se splača ogledati?
Vsakršna informacija je dobrodošla.

LP

habibti
Nov uporabnik

Kraj: Sharm El Sheikh

Napisal/-a habibti Ne maj 25, 2008 4:29 pm

Najprej si oglej www.sharm.mojforum.si in če rabiš se kaksen odgovor....kar vprašaj :)
Vrni se na Potovanja in izleti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost