Informacije o državah, nasveti, zanimivi kraji

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Orebič(Pelješac)

Napisal/-a samo mesarec Ne mar 23, 2008 5:19 pm

Upam, da nebo takoj izbrisana tema, zanima me namreč ali je kdo od vas bil na Pelješac - Orebić in kako je tam, kajti letos sem si plačal ALL inklus. in sem radoveden kaj in kako in kam iti zvečer.
Hvala za namige in infofmacije.
Samo :-P

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Orebič(Pelješac)

Napisal/-a MacTron Ne mar 23, 2008 5:38 pm

nism bil se dol... oz na tem polotoku ampak se mi zdi da bos na tejle strani dobil marsikatero
vec informacijo kot na raznih agencijah

http://www.orebic-htp.hr/v3/index0.asp
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Ne mar 23, 2008 10:12 pm

MacTron
hvala za pomoč in HTP stran. :pivo

Uporabniški avatar
rogacp
Nov uporabnik

Napisal/-a rogacp Če mar 27, 2008 9:32 pm

sem bil dvakrat, predvsem zaradi srfanja

nočnega življenja nisem opazil, tako da če kaj odkriješ mi prosim povej:)

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Če mar 27, 2008 9:45 pm

Ja, vsekakor te obvestim, če kaj odkrijem, seveda pa bi najraje odkril kakšen klub žensk osamljenih src ali klub potrebnic. No, moj namen je bil, če je sploh kakšen lokal ali področje, kjer se kaj dogaja in kako je tam, ker še nisem nikoli bil na Pelješcu.

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Pe mar 28, 2008 3:19 am

Sem hodil ene 5 let dol...Pelješac je bolj za penzioniste kot za žurerje. Edino v Orebiču je kaka diskotekaz mlajšo populacijo . Za žur bo treba kar na trajekt na Korčulo. Je pa Pelješac zame eden izmed najlepših krajev na Hrvaškem...pod vodo je še dosti neokrnjeno in je marsikaj za videt. Pelješko črno vino je pa itak klasa zase, smo se ga tolkokrat kvalitetno udesili z njim...
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe mar 28, 2008 7:35 am

Na žalost je okolica že kr slaba pod vodo. Namreč hrvatje imajo kr problem z nekontroliranim in krivolovom. Pripeljeta se dve barki, vržejo dinamit in se odpeljejo, pa aktivirajo dinamit od daleč, potem pa pridejo z mrežo napeto med barki in poberejo vse živo kar je dvignilo na površje.

Tako da ko se potapljaš vidiš točno, kje so metali dinamit. Hec pa je v tem, da se tam življenje ne bo obnovilo še lep čas in s tem si delajo ogromno izgubo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
a6sline
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a a6sline Pe mar 28, 2008 7:48 am

stealth je napisal/-a:Sem hodil ene 5 let dol...Pelješac je bolj za penzioniste kot za žurerje. Edino v Orebiču je kaka diskotekaz mlajšo populacijo . Za žur bo treba kar na trajekt na Korčulo. Je pa Pelješac zame eden izmed najlepših krajev na Hrvaškem...pod vodo je še dosti neokrnjeno in je marsikaj za videt. Pelješko črno vino je pa itak klasa zase, smo se ga tolkokrat kvalitetno udesili z njim...

Se podpišem! :D

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Pe mar 28, 2008 8:42 am

stealth
potem pa si imel pelješaćki bruhanac po vinu. Hvala za info, to sem želel vedeti, kam?na Korčulo. No sej čez dan je tko al tko bolj plaža in bife, bife bife pa spet mal plaže, pa da bife ne pozabim.
Komaj čakam, da vidim, kajti vsi ga hvalijo, seveda Orebić in vino(bife).

Uporabniški avatar
mitja22
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a mitja22 Pe mar 28, 2008 9:17 am

bil dol eno leto mislim da dve leti nazaj! pravijo da je to otok zaljubljenih nevem sicer zakaj, kajti nočnega življenja skoraj ni večina lokalov se zapre okoli 22.30 - 23.00 ure in potem je vse mrtvo, mesto mi je bilo zelo dolgočasno kajti nimaš niti nič kaj za pogledat! potem smo našli eno barkačo ( taxi ladica ), ki te za 13 kun prepelje na korčulo! na korčuli pa se kar na veliko dogaja zelo vredu lokali, tudi nekaj diskotek in zelo veliko mladih. ;) ;)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Pe mar 28, 2008 9:44 am

no, poterm je ime pravo, ko se pogasnejo luči, se folk gre mečkat, zato menda Zaljubljenih. Na Korčulo pa vsekakor in to. če je res tako, bomo šli pa vsaki dan.

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Pe mar 28, 2008 10:15 am

stealth je napisal/-a:Sem hodil ene 5 let dol...Pelješac je bolj za penzioniste kot za žurerje. Edino v Orebiču je kaka diskotekaz mlajšo populacijo . Za žur bo treba kar na trajekt na Korčulo. Je pa Pelješac zame eden izmed najlepših krajev na Hrvaškem...pod vodo je še dosti neokrnjeno in je marsikaj za videt. Pelješko črno vino je pa itak klasa zase, smo se ga tolkokrat kvalitetno udesili z njim...

x 2 8)

Lani bil na Korčuli in bilo je fenomenalno.
A si tud ti v lukno padu?
Nič vidu, nič slišu, nič kriv!

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 Pe mar 28, 2008 10:20 am

A je tebe baba pustila?

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Pe mar 28, 2008 10:29 am

samo mesarec je napisal/-a:Ja, vsekakor te obvestim, če kaj odkrijem, seveda pa bi najraje odkril kakšen klub žensk osamljenih src ali klub potrebnic.

:EE :EE Ej brez zamere ampak si me nasmejal.... Če ga najdeš kjerkoli le sporoč....samo se bojim da boš razočaran nad njegovim neobstojem... bi bil pa tak klub kar hudo obiskan ...:lol: :lol:
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Pe mar 28, 2008 10:34 am

ne, ni me pustila, to je bil komentar za intermeco, za drugo pogledat pa menda ni greh??
Vrni se na Potovanja in izleti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost