phoebus je napisal/-a:Čakaj malo... torej če imaš veljavno naše dovoljenje + mednarodno vozniško, to ni dovolj za rentat avto (ali moped) v US in se vozit?!
Mosa je napisal/-a:phoebus je napisal/-a:Čakaj malo... torej če imaš veljavno naše dovoljenje + mednarodno vozniško, to ni dovolj za rentat avto (ali moped) v US in se vozit?!
Mislm, da je naša vozniška pr njih tko k mednarodna tko da ti ni treba kej posebi delat.
Drgač pa itak 80% američanov fura avtomatike in nimajo problemov s šaltanjem oz. vožnjo samo kr majo itak sam dve pedalki tak avto znajo pa še opice vozt (dobesedno).
chgotom je napisal/-a:Mosa je napisal/-a:phoebus je napisal/-a:Čakaj malo... torej če imaš veljavno naše dovoljenje + mednarodno vozniško, to ni dovolj za rentat avto (ali moped) v US in se vozit?!
Mislm, da je naša vozniška pr njih tko k mednarodna tko da ti ni treba kej posebi delat.
Drgač pa itak 80% američanov fura avtomatike in nimajo problemov s šaltanjem oz. vožnjo samo kr majo itak sam dve pedalki tak avto znajo pa še opice vozt (dobesedno).
Ne vem, kaj ima "saltanje" veze z znanjem voznje avta? Res so tukaj v vecini primerov avtomatiki, promet pa (predvsem v mestih) neprimerljiv s Slovenijo po stevilu raznoraznih vozil po cestah. Res ne vem, kako bi se neumne opice znasle v tem...
LP iz Chicaga!
w!cked je napisal/-a:Dej poglej kk poceni so ure to bi teru auto non stop bi me bolu falus ce mi 10x vzamejo voznisko tko nimajo omejitve pri polaganju vozniskega dovoljenja kot pri nas ga lahko ce ti ga prvic vzamejo samo se 3x.
w!cked je napisal/-a:Dej poglej kk poceni so ure to bi teru auto non stop bi me bolu falus ce mi 10x vzamejo voznisko tko nimajo omejitve pri polaganju vozniskega dovoljenja kot pri nas ga lahko ce ti ga prvic vzamejo samo se 3x.
Majand je napisal/-a:w!cked je napisal/-a:Dej poglej kk poceni so ure to bi teru auto non stop bi me bolu falus ce mi 10x vzamejo voznisko tko nimajo omejitve pri polaganju vozniskega dovoljenja kot pri nas ga lahko ce ti ga prvic vzamejo samo se 3x.
Za informacijo, od kolega brata so dobil ko je vozil 100 v naselju. Za 2 tedna so mu zasegl avto, izpit je sel pa se kazen 10.000 dolarjev (deset tisoc) mu je grozila. Ker je bilo prvic so se pri sodniku s starsi pogodili za manjso kazen, pod pogojem da proda avto in si kupi nekaj manj mocnega. Poleg tega se mu bo se zavarovanje za avto precej povecalo. Imajo pa zanimivo resitev za alkohol. Ce zgubis izpit zaradi alkohola si moras dat po ponovno opravljenem zpitu za eno leto v avto vgradit alkotester ki ti preveri alkohol v zraku preden startas motor.
Vzrok za stanje na nasih cestah pa ni v ucnih urah voznje (v ameriki jih ne rabis), stanju avtomobilov (v ameriki ne rabis tehnicnega) ali zavitih cestah - tud v ameriki je veliko zavitih cest, niso samo ravnine in puscave. Gre predvsem naso mentaliteto, vse ostalo so po mojem mnenju v vecini zgolj izgovori.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov