Informacije o državah, nasveti, zanimivi kraji

svadreb
Uporabnik

Avtokampi na Mljetu (HR)

Napisal/-a svadreb Sr jul 02, 2008 2:19 pm

Živjo!
Letos nameravam kampirat na otoku Mljetu in me zanima, ali je kdo od vas že bil tam in kako je. Najbolj me zanima, kakšni so avtokampi. Ne internetu sem našel tri kampe, ki so predstavljeni s slikami, pa se mi noben ne zdi bogvekaj. Še sploh če predvidevamo, da so na ogled postavili verjetno najlepše fotke. Torej, dobrodošla je vsaka izkušnja, dobra ali slaba, o dopustovanju na Mljetu.
Pozdrav!
Svadreb

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To avg 05, 2008 6:43 am

Eden redkih topicov, ki je v enem mesecu dobil celih 0 odgovorov.

Pa vseeno:
še enkrat pozivam vse, ki imajo kake izkušnje z otokom Mljet, naj mi na kratko opišejo, kako je tam.
Hvala in LP
Svadreb

Uporabniški avatar
robi1000
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a robi1000 Ne avg 10, 2008 2:57 pm

Izkušenj z kampi nimam, lahko pa rečem da je Mljet eden od najlepših otokov na Hrvaškem. Tam sem bil kakšnih 5 let nazaj in je res lepo. Nastanjen sem bil v Saplunari. Plaže so mivka in pesek, odvisno kam greš. Poleg Saplunare mi je bila všeč še Odisejeva špilja. Pa tudi tisti nacionalni park je za pogledat. Svoje čase so tam vozile take cabrio bolhice, ki si jih lahko najel za vožnjo po otoku. Morje je resnično čisto, za opazovanje morskega življa pa moreš it malo ven na morje ali pa na kake bolj odročne kotičke obale kjer turisti niso vsega pobrali. Upam da sem ti povedal kaj takega česar še ne veš. :) Pa lep dopust!
::: Enkrat ITB, vedno ITB :::
Clio Williams, Citroen AX GT/Sport, Citroen BX MI16 GTI 16valve
Vrni se na Potovanja in izleti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost