gold hamster je napisal/-a:Ja res, naša morja so obup. Lan smo šli pogledat v Portorož pa Izolo. V Portorožu je bla voda topla pa umazana, na vodi je pa trava plavala![]()
V Izoli smo pa najel barko za par urc pa smo se umaknil od kopnega. No tam je blo pa fajn kr ni blo nobenga. Najlepš morje k sm ga vidu je blo pa lani v Poreču. Najel smo pedaline in šli daleč stran. Voda globoka kakih 7-8 m a čista ko suza !! Videl si do dna kristalno !! Pa še voda je bla bl zelenkaste vode. Tam je bil pa res raj
nebivedu je napisal/-a:gold hamster je napisal/-a:Ja res, naša morja so obup. Lan smo šli pogledat v Portorož pa Izolo. V Portorožu je bla voda topla pa umazana, na vodi je pa trava plavala![]()
V Izoli smo pa najel barko za par urc pa smo se umaknil od kopnega. No tam je blo pa fajn kr ni blo nobenga. Najlepš morje k sm ga vidu je blo pa lani v Poreču. Najel smo pedaline in šli daleč stran. Voda globoka kakih 7-8 m a čista ko suza !! Videl si do dna kristalno !! Pa še voda je bla bl zelenkaste vode. Tam je bil pa res raj
Se vidi, da še nikoli nisi bil na nobenem otoku, ker tam je vedno taka voda tudi ob obali.
TommyGun je napisal/-a:če bi rad slovensko morje, poglej še za zamejsko slovensko morje![]()
DaDek je napisal/-a:na lastovu in visu jih imaš zato dosti ker so ta generacija ki je zdaj stara (tam do 50let) služila vojsko doli (moj ata je bil tam 2leti). glede paga je tak.. večina je tak mladih, starejši pa se mi zdi da grejo raje nižje od zadra.
ban je napisal/-a:Slovenclnov maš tud dol precej južno koker češ, ne hodjo vsi sam na pag pa krk. Pejt na lastovo pa boš vidu kolk jih je. Drgač pa naše morje al pa hrvaško morje se ne morata primerjat, njihovo je precej lepše in čistejše, še posebej velja to za otoke.
Najbolši primer je otok proizd
http://www.apartments-vela-luka.com/proizd.asp
hladni je napisal/-a:Letos bo prvič ko ne grem na hrvaško iz tega in onega razloga. Pa me zanima, kje je lepo morje, da je normalne kvalitete in spodobna plaža, razen v Portorožu.
Hvala in lp!
Addicted je napisal/-a:
R Verjetno pa prijava hrvaški policiji "tega in onega" nebi pomagala prav dosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov