Informacije o državah, nasveti, zanimivi kraji

Uporabniški avatar
blue
Novinec

Kraj: Cjele

Nedeljski izlet

Napisal/-a blue Pe sep 12, 2003 5:37 pm

OK,preden me napadete: vem da tale tema ni glih za avtomobilizem ampak je povezava... Sprašujem vas po kakih lepih izletniških točkah za nedeljski izlet,kamor bi peljal "družinico"(beri punco in psa) in seveda svojega jeklenega konjička.Kje je lepo za tak izi izlet,pa da ni treba glih pol dneva pol hodit do tja? Kje vam je najlepše? ...od Primorske do Prekmurja. (in po možnosti bolj natančno povejte kok se tja pride).
HVALA!!!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe sep 12, 2003 5:47 pm

Mangart.
Preiskusiš vmes še avto kak potegne :) pa še razgled boš mel :wink:

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Pe sep 12, 2003 6:00 pm

jest ti sicer nvem ka predlagat... sam ni slaba tema drgač.. :) toj dobr mau zvedt kam je treba dekline, pa pse vozt... :wink:
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe sep 12, 2003 6:02 pm

moj predlog: Zg. jezersko in peš pot do jezera... hodiš cca. 45min v eno stran
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

VENOM

Napisal/-a _VeNoM_ Pe sep 12, 2003 6:09 pm

Po mojem BOHINJ , v pravem trenutku !

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Pe sep 12, 2003 7:04 pm

Joke:
Jaz pa ti priporočam obisk kramarskega sejma v Mariboru. Gužva taka da 10 minut parkplac iščeš, stvari za pogledat pa je več kot bi si lahko predstavljal. Je pa to čist blizu bivšega TAM-a.

Zdaj pa zares:
Toplo priporočam ogled Ribniškega jezera na Pohorju. Tam je v bistvu pravo barje na več kot 1.000m nadmorske višine. Res vredno ogleda, žal pa je cesta do Ribniške koče obupna.
Zgleda pa vse to približno takole:

Slika
(naključna slika z neta)
Čeprav je od ribniške koče do tega barja potrebno hodit še cca. 15 minut v en hud breg, se resnično splača.

Ajde

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe sep 12, 2003 7:33 pm

Need_Power je napisal/-a:Joke:
Jaz pa ti priporočam obisk kramarskega sejma v Mariboru. Gužva taka da 10 minut parkplac iščeš, stvari za pogledat pa je več kot bi si lahko predstavljal. Je pa to čist blizu bivšega TAM-a.

Zdaj pa zares:
Toplo priporočam ogled Ribniškega jezera na Pohorju. Tam je v bistvu pravo barje na več kot 1.000m nadmorske višine. Res vredno ogleda, žal pa je cesta do Ribniške koče obupna.
Zgleda pa vse to približno takole:

Slika
(naključna slika z neta)
Čeprav je od ribniške koče do tega barja potrebno hodit še cca. 15 minut v en hud breg, se resnično splača.

Ajde

evo kle se pa tud jaz strinjam... ribniško jezero... zakon pot,prva misel ko sem bil tam in ko sem videl uno barje:FAK KAKŠN HUD NASAD GANĐE!!! :lol: ne resno ful lep sprehod (greš tud mimo enega spomenika če se ne motim...) tko za 1 dan... je pa res da je tud cca 40min vožnje do tja iz mb... :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Pe sep 12, 2003 10:23 pm

grad bogenšperk se čist do tam pripelješ (he he nič hoje) pa še progo sprobaš

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe sep 12, 2003 11:27 pm

No lahk pa obiščeš Lovrenška jezera.Se zapelješ na roglo (asfaltna cesta iz smeri konjic)in greš peš do jezer.Je neki istega kot ribniško jezero hoje pa je za dobre pol ure (+/-15min.) če se ti pa da pa lahk iz rogle greš tud do ribniških jezer, koče itd..... Za men najbolš nedeljski izlet.
No sicer pa da nem odpiru nove teme......
Kaj ko bi se forumci (vsaj nekateri) enkrat zmenl pa nardil en tak skupen nedelski izlet?Rečmo ne vem se dobimo u mb al pa kaj pa se zapeljemo nekam se mal sprehodimo pa gremo nazaj?
Rečmo se zapeljemo ne vem na slap savica al pa kaj (oki sam ideja dejte še drugi predlagat če ste zato).
Kaj pravte?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
AnDrO__
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a AnDrO__ Pe sep 12, 2003 11:33 pm

Se strinjam.Samo treba izbrat dan,ko bo vreme prijetno za take zadeve in pa primerno toplo:)
Guter Sex ist nur ein Vorspiel fur fahren mit BMW.

AnDrO

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec To sep 16, 2003 11:15 pm

se strinjam s tabo lisko, sam bo treba pohitet s tem, ker če ne se bomo lahko dobil samo še na kakem smučišču :P

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To sep 16, 2003 11:26 pm

meni je še pa vedno najlepši izlet v sloveniji:

- ali v logarsko dolino, z obiskom slapa rinka

- ali pa bled

uživancija v obeh pogledih

če pa hočeš rekreacijo, pa se pri krofih v trojanah spusti levo dol mimo garnega hotela, po serpentinah in prideš v kraj izlake, kjer boš na desni strani videl MEDIJSKE TOPLICE (kopališče), ki je dosti obiskano v poletnih mesecih - imajo fuuuul dolg tobogan, ful fajno opremljeno, uživancija na polno, v glavnem ;)
Slika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr sep 17, 2003 7:02 am

Lahko pa se odpravis na srednji vrh nad Gozdom Martuljkom ali pa na 1. in 2. slap nad penzionom Špik pri martuljku, hoje je cca.1.5h splaca pa se ful.
Sedeznica franca jozefa pelje na Vitranc,od koder gres lahko pes proti planici.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr sep 17, 2003 10:13 am

mazda-mx3 je napisal/-a:Sedeznica franca jozefa pelje na Vitranc,od koder gres lahko pes proti planici.

a se da na sedežnico it z bikom??? pa pol downhill užgat?!?!?!? to ti je šport!!!
Slika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr sep 17, 2003 10:41 am

zupi13 je napisal/-a:
mazda-mx3 je napisal/-a:Sedeznica franca jozefa pelje na Vitranc,od koder gres lahko pes proti planici.

a se da na sedežnico it z bikom??? pa pol downhill užgat?!?!?!? to ti je šport!!!

Ne vem ce bi se bik rad stiskal s tabo na enosedeznici. Lahko pa ga imas med potjo na povodcu in hodi za tabo v hrib:)))
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Sr sep 17, 2003 10:56 am

E fantje zdaj bote pa še šlišali eno žensko mnenje saj vete za kaj smo me deklice romantika pa hoja pa piknik na samotnem travniku pa ogled kakšnega muzeja.........
no da ne boste mislili da sem to jaz malo se hecam lahko pa dam nekaj predlogov glede tega nedeljskega izleta;če začnem bohin bled pa tisti konec tam gor zelo dobra cesta tako da lahko sprobaš avto in za videt je kaj no saj meni se zdi mislim čist zrak pa romantika.........
koper.piran,izola,postojnska jama zopet dobra cesta in marsikaj je za videt
celje-šmartinsko jezero slaba cesta če greš z moje strani je pa na jezero zelo lepo
mariborsko pohorje,rogla,kope, -aktualno poleti in pozimi
lendava pa tisti konec gor mi je nepoznan ga bom začela spoznavati lahko pa kaj napišete kaj se splača ogledati v tem koncu
upam da sem komu povedala za kakšen pameten kraj ja pa na ptuj sem pozabila
lp tigrca

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Sr sep 17, 2003 11:23 am

mazda-mx3 je napisal/-a:
zupi13 je napisal/-a:

Ne vem ce bi se bik rad stiskal s tabo na enosedeznici. Lahko pa ga imas med potjo na povodcu in hodi za tabo v hrib:)))

:P :noro :rofl :con se pardoniram! v mislih sem imel kolo (bike)"! :oops: :con :DDD :har :rofl :vc
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Sr sep 17, 2003 11:25 am

tigrica je napisal/-a:E fantje zdaj bote pa še šlišali eno žensko mnenje saj vete za kaj smo me deklice romantika pa hoja pa piknik na samotnem travniku pa ogled kakšnega muzeja.........
no da ne boste mislili da sem to jaz malo se hecam lahko pa dam nekaj predlogov glede tega nedeljskega izleta;če začnem bohin bled pa tisti konec tam gor zelo dobra cesta tako da lahko sprobaš avto in za videt je kaj no saj meni se zdi mislim čist zrak pa romantika.........
koper.piran,izola,postojnska jama zopet dobra cesta in marsikaj je za videt
celje-šmartinsko jezero slaba cesta če greš z moje strani je pa na jezero zelo lepo
mariborsko pohorje,rogla,kope, -aktualno poleti in pozimi
lendava pa tisti konec gor mi je nepoznan ga bom začela spoznavati lahko pa kaj napišete kaj se splača ogledati v tem koncu
upam da sem komu povedala za kakšen pameten kraj ja pa na ptuj sem pozabila
lp tigrca

na ketri konc šmarjaka pa hodiš??
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Sr sep 17, 2003 11:34 am

ma ko sem gor je vse moje večinoma pa tukaj ko je ladja pa ko skačemo z smučami
lp tigrica

obo
Novinec

Napisal/-a obo Sr sep 17, 2003 11:41 am

Odvisno koliko casa si ze s punco...zelo mirna lokacija je na brdu pri kranju (protokolarni objekt) zelo lepo za sprehode ce vaju veselijo konji si jih lahko tudi ogledata drugace je pa vstopnina 500sit po osebi, pa za pesa nism cist preprican ce ga lahko zraven vzameta... :oops:
Slika
...GO AHEAD, MAKE MY DAY...
Tujega nocem,svojega ne daM
Vrni se na Potovanja in izleti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov