Need_Power je napisal/-a:Joke:
Jaz pa ti priporočam obisk kramarskega sejma v Mariboru. Gužva taka da 10 minut parkplac iščeš, stvari za pogledat pa je več kot bi si lahko predstavljal. Je pa to čist blizu bivšega TAM-a.
Zdaj pa zares:
Toplo priporočam ogled Ribniškega jezera na Pohorju. Tam je v bistvu pravo barje na več kot 1.000m nadmorske višine. Res vredno ogleda, žal pa je cesta do Ribniške koče obupna.
Zgleda pa vse to približno takole:
(naključna slika z neta)
Čeprav je od ribniške koče do tega barja potrebno hodit še cca. 15 minut v en hud breg, se resnično splača.
Ajde
zupi13 je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:Sedeznica franca jozefa pelje na Vitranc,od koder gres lahko pes proti planici.
a se da na sedežnico it z bikom??? pa pol downhill užgat?!?!?!? to ti je šport!!!
mazda-mx3 je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:Sedeznica franca jozefa pelje na Vitranc,od koder gres lahko pes proti planici.
a se da na sedežnico it z bikom??? pa pol downhill užgat?!?!?!? to ti je šport!!!
Ne vem ce bi se bik rad stiskal s tabo na enosedeznici. Lahko pa ga imas med potjo na povodcu in hodi za tabo v hrib:)))
tigrica je napisal/-a:E fantje zdaj bote pa še šlišali eno žensko mnenje saj vete za kaj smo me deklice romantika pa hoja pa piknik na samotnem travniku pa ogled kakšnega muzeja.........
no da ne boste mislili da sem to jaz malo se hecam lahko pa dam nekaj predlogov glede tega nedeljskega izleta;če začnem bohin bled pa tisti konec tam gor zelo dobra cesta tako da lahko sprobaš avto in za videt je kaj no saj meni se zdi mislim čist zrak pa romantika.........
koper.piran,izola,postojnska jama zopet dobra cesta in marsikaj je za videt
celje-šmartinsko jezero slaba cesta če greš z moje strani je pa na jezero zelo lepo
mariborsko pohorje,rogla,kope, -aktualno poleti in pozimi
lendava pa tisti konec gor mi je nepoznan ga bom začela spoznavati lahko pa kaj napišete kaj se splača ogledati v tem koncu
upam da sem komu povedala za kakšen pameten kraj ja pa na ptuj sem pozabila
lp tigrca
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov