Informacije o državah, nasveti, zanimivi kraji

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ So nov 15, 2008 1:10 pm

Js sm biu 2x. Men je blo res super. Sicr sm šou z agencijo, organizirane smo mel fešte itd...ampak ti priporočam da greš malo sam pogledat nočno življenje v BG. Najemi taxi, vprašaj folk kje je žur...oni že vedo kje je prava lokacija...tko sm js delu, in ni mi blo žal. Vidš nočno življenje mal z druge plati. Sicr ne vem kakšni so zdaj odnosi do slovencev dol, mogoče se je kaj spremenilo zaradi politike...pred leti je bilo vglavnem super.
Glede cen...center je zelo drag, če pa greš ven iz centra, so pa tudi cene že temu primerne.
p.s. - ne pozabi na rakijo in pleskavice ;)

lp

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 So nov 15, 2008 1:23 pm

js sem biv lani noro doživetje pa pojdi preko agencije z vlakom tk smo mi šli je dosti bolše kot z busom ko boš pa v centru(pri konju)pa uprašaj kje je pivnica maš ful poceni 0.5l pivo 100 dinarjev 1,2€ pa jesti tud ful poceni za novo leto je pa tudi pri konju nek kafič pa plačaš 4000dinarjev pa maš 0,5 l žane pijače +redbul,kokakola....po želji piva pa kolk popiješ pa obložene kruhke :D :D drugače pa undergraun je pa diskoteka ki je zame ena izmed bolših kjer koli sem biv lp :D :D :D

p.s.-čimprej rezerveraj da neboš zamudo mi smo lani dobli 14.11.zadnjih 5 mest. :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]
Vrni se na Potovanja in izleti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov