Informacije o državah, nasveti, zanimivi kraji

Scorp84
Stalni uporabnik

Rabim nekaj malega pomoči za prenočišča itd...

Napisal/-a Scorp84 Če apr 15, 2010 10:25 pm

Avgusta imam namen eno dolgo turo narediti z avtomobilom. Torej moja prva destinacija je taka, pot do nizozemske, bolj natančno do Rotterdama (tam imam kje za prespat). Me zanima kaj se splača na poti videt, München me ne zanima več, Frankfurt tudi ne. Ostane edino da grem po drugi poti prek Stutgarta, če se splača kaj videt?

No od Rotterdama grem direkt na trajekt za London, nekaj sem na internetu zasledil da se da hotel najti za 40 evrov na noč, za dve osebi v coni 3? Me zanima če ima kdo izkušnje in če je tudi plac za avto? Ker naprej se mislim voziti z underground za tista dva dni ki mislim ostati.

Pa nazaj mislim iti prek francije (ali z vlakom, ali na trajekt se še odločam) še v Pariz. Tam me tudi zanima kake cene se najdejo za prenočit, bi raje videl da v okolici najdem kakšen motel? Me zanima če ima kdo kaj za predlagat.

Drugače kaj vse vmes med mesti se da videti, se priporočam, ker grem z avtom in mislim čim več izkoristiti potovanje :).

shilyeg
Nov uporabnik

Kraj: sam hrvaška ne

Napisal/-a shilyeg Če apr 15, 2010 10:42 pm

V Stuttgartu imaš mercedesov muzej in mislim,da je tut od Porsceha muzej na novo odprt.To se ti definitivno splača.V Londonu se ti pa splača spat v predmestjih.Imaš hotele ob autocesti(sem bil enkrat dva dni tam...ceno sem pozabil)za dve osebe.Soba ni bog ve kai,sam je pa velik ceneje.Je zelo mala maš pa tuš svoj.glede parkinga pa v hotelu dobiš listek,ki si ga daš na aramturo,da se ga vidi,ker policija skos kroži okoli.In pa pazi da ne zaje.... stran vožnje,ker ni fajn.posebej pazi v krožnih ker niso tako kot pri nas.so tut po tri-štiri-pet pasovni in imajo semaforje sredi njih.
Glede Pariza pa mislim da je najcene prespat v Hotelih Formula1 (F1).Navigacija ga najde.spet so sobe majhne ampak pazi,tuši in wcji so skupni:S.
Upam da se boš imel lepo...srečno
drift and die smoke and fly

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK Pe apr 16, 2010 9:22 am

MINKEN je lepo mesto, imaš kaj za vidit, tud njihov muzej je zelo lep, samo potrebuješ pol dneva, de sploh kej vidiš, skratka tisti 1 dan je vreden

London, pač sobe niso zdej nevem kaj, ampak za tiste 3 noči prespat je dobr(najboljš boš bentil nad njihovimi umivalniki), se pa bom probal pozanimat, v katerem hoteli smo bili mi, samo sedaj je of tega že 3 leta, in se ne spominnjam(pa tud parkinga se mi zdi ni bilo), je bil pa za Londom relativno poceni

Pariz, če ši že v tistem koncu vsekakor v pariz, mi smo bili sicer samo 1 dan, in niti prespali nismo tam, ampak nekje na podeželju, za 4 osebe je bilo 100€ z zajtrkom, v obzir si vzemi, da je angleščina bolj izjema kot pravilo, (še dobro da je mat znala francosk) ,

drugače pa INFOpoint, ti zrihtajo vse, pač poveš svoje zahteve, pa ti izberejo nekaj kar tebi najbolj odgovarja

l.p.
Slika

matjazek
Novinec

Napisal/-a matjazek To apr 20, 2010 9:10 am

Ima kdo kakšno dobro idejo, kje ugodno prespati v Munchnu?

Kamp, hostel, poceni hotel... ?

Nekaj, da bo z centrom dobro povezano z javnimi prevozi ali pa blizu. Pa da mi ne bo treba kupit une nalepke za v mesto...

Hvala in LP, Matjaž
Slika

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 To apr 20, 2010 9:25 am

Hostel ima ponavadi tud parkirišče. Odvisno kokr kater.

Evo tuki maš hostle v Minknu, sortirane po dobri oceni: http://www.hostelworld.com/hostels/Munich

Po mojih izkušnjah sodeč je bolš, da vzameš dobr hostel, kot pocen hotel. Tudi motel ni slaba izbira.

Fajn potuj, pa velik jegra in piva!
Vrni se na Potovanja in izleti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov