urska_rad je napisal/-a:Tudi varianta z letom v London in Eurostar vlakom v Pariz je dobra in cenovno ugodna, če dovolj zgodaj rezerviraš. Sicer sem pa tudi ena od tistih, ki sem doživela in preživela izlet z busom do Pariza in je res muka v vseh pogledih.
gecco je napisal/-a:Prijavi se na Air France reklamne maile. Okoli decembra so vedno kakšne hude ponudbe za polet iz Brnika. Z mojo punco sva šla dve leti nazaj decembra v Pariz. Komplet izlet za 5 dni z letalom in hotelom 3* je prišel 450€ za 2 osebi. Je pa Pariz čudovit okoli novega leta! Sploh če si mlajši od 25 (ali 26, ne vem več točno) imaš vstop v večino muzejev zastonj (tudi Louvre in Versailles).
RaVeN je napisal/-a:Se je splačalo it za novo leto v Pariz čeprav z busom, ali bi raje zamenjala za kakšno drugo prestolnico?
_furby_ je napisal/-a:preko Ryanair imas trenutno let 30.12. in povratek 4.1. in skupaj z taksami te pride okoli 100 eurou (treviso - pariz)
se splaca malo kontrolirat te strani. jaz sem lani januarja tako dobil povratni let treviso - barcelona za smesnih 30 eurou (z taksami)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov