Mi smo šli z družbo že 3x z avtom v Beograd za novo leto....ker z agencijami se totalno se splača, ruknejo te v neke mrzle hostle in voziš se 8-10ur. Je pa res da na busih je žur, smo tudi to dali čez, ampak se naveličaš.
Glede porabe ti ne bom govoril ker sem vedno vozil 150km/h+, je pa potrebno pazit na policaje, do sedaj smo vedno imeli srečo. Eno cestninko imaš v CRO, drugo v Srbiji. Za v Beograd ti priporočam navigacijo, v kolikor Beograda ne poznaš, da boš lepo točno do hotela prišel. Mi smo vedno spali v hotelu Park, v centru mesta, tako da smo imeli vse na "dohvatu ruke"
, od diskačev, hrane, blizu do Knez Mihajlova in Kalamegdana. Za v klube ti priporočam da se prej najavite, za taxi kupi prepaid kartico na bencinki v Srbiji in taxi obvezno klicati.....če pa le imate možnost, pojdite za 3 dni...ker 1 dan...je premalo, zato tudi sami letos ne gremo, nekaj nas ne dobi dopusta, tako da smo prestavili zadevo na spomladanske dni. Drugače pa načeloma ni potrebno paziti na nič, mi se nismo nikoli z nikomur zapeli, folk je ok, spoznali jih ogromno. Edino na kar pazite so sponzoruše...hahaha....slovenčke takoj okol obrnejo
Mi je pa Beograd top mesto, nikoli se ga ne naveličam, hrana poceni (tudi na štantu zelo super), tam okoli 2-3eur, tako da boste hitro dojeli da so naši "hors" burgerji natega na kubik. Ven greste lahko jest na Skadarlijo, je dražje ampak meni zelo dobro, priporočam restavracijo Putujuči glumac, smo bli tudi v treh šeširih samo me ni tako navdušila kot prvo omenjena....čeprav verjetno niti časa ne boste imeli za kej drugega kot fast food