da hype je napisal/-a:Zdravo.
Imam izpit B kategorije in bi rad delal izpit za E kat.
A se da narediti takoj za E al moraš prvo C naredit pa pol za E, ker za uro vožnje e kat. je cca 7k sam nič ne piše a morš že imet C kat.
Kolko prbl. ur naj birabil za glavno vožnjo.
SCANIA je napisal/-a:da hype je napisal/-a:Zdravo.
Imam izpit B kategorije in bi rad delal izpit za E kat.
A se da narediti takoj za E al moraš prvo C naredit pa pol za E, ker za uro vožnje e kat. je cca 7k sam nič ne piše a morš že imet C kat.
Kolko prbl. ur naj birabil za glavno vožnjo.
lol! dej povej prvo al ti misliš E k B ali C in E?
5500 je glavna za E
Spyker je napisal/-a:Kot smo že ugotovili, pogoj za opravljanje vozniškega izpita C kat. je opravljena B kat.,
Spyker je napisal/-a:Naj se popravim, gor sem napisal da lahko delaš za C+E naenkrat...zdej vidm da (očitno) ni tako...sem imel danes glavne teste CPP za C in mi je že ta ki je delil teste rekel, da ne moreš pisati za obe kategoriji naenkrat, saj je treba imet najprej C in šele nato lahko greš delat posebej za E, zdej pa nevem, verjetno spet posebej cpp tečaj, šolski testi, glavni cpp testi, vožnja in izpitna vožnja.
SCANIA je napisal/-a:Kako to mislis ,da ne mores delat C dokler nimaš B? Vprašam zato, kr je kolega ,res , da pred osmimi leti ,sel delat izpit za C in pridobil tako tudi izpit za B. A se je zakon kaj spremenil?
ja lej to je blo učasih, dons tega ne moreš nardit če nimaš prvo za B kat. narejeno![]()
Država je spoznala kje se da dobit denar![]()
Prvo za B potem C in nato še E![]()
Jst sm dal za uro E kat. 7000sit je pa tud odvisno od avtošole
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost