maxipin je napisal/-a:V enem dnevu lahko narediš tudi 800km legalno v 10-tih urah. Seveda to tako da štartaš iz Emdna proti Sloveniji, brez kakršnih koli zastojev in jajcanja po mestih. Torej dan prej naložiš, zjutraj vstaneš in greš direktno domov.
bizgec je napisal/-a:maxipin je napisal/-a:V enem dnevu lahko narediš tudi 800km legalno v 10-tih urah. Seveda to tako da štartaš iz Emdna proti Sloveniji, brez kakršnih koli zastojev in jajcanja po mestih. Torej dan prej naložiš, zjutraj vstaneš in greš direktno domov.
Ja lahko-zelo teoretično. Pri vsakodnevnem prometu je to res teoretično. In vsak dan tudi lahko voziš 10 ur regularno, kaj ne?
Skratka še vedno je 15k km na mesec overkill.
106 je napisal/-a:Skratka še vedno je 15k km na mesec overkill.
Bolgarom na amfetaminih je to mala malca delajo še več
sviz2000 je napisal/-a:vzhodnjaki? oni prinesli tak način z odprtjem mej EU? a se hecaš? leta 1994 ali 1995 sem prvič slišal za različne načine poživil, in to od šoferja podjetja Reja iz Izola, slovenca z rodovnikom. mesečno povprečje 22-25000 km.
Noben vzhodnjak ni leta 2004 vozil čez ure ker so bli plačani na dan, in ne na km. To je bla zmeraj navada italijanov, in kasneje romunov ki so množično dobili v itlaiji delo
Bolgari pa še danes ne vozijo več kot 8 ur na dan, in to z cca 80 km/h, nič več
sviz2000 je napisal/-a:kar se tiče sprinterjev, to je druga pašta, so pa predvsem ukrajinci romuni in moldavci. opažam pa , da se menjata dva za volanom, tako da vsak lahko vozi 12 urista štorija je avtobus, pa ne zeleni, meni najbolj pade v oči transib, linija romunija portugalska, romunija italija itd. enih 10 mesecev nazaj je eden od njih naredil pokol na madžarskem
kar trdim je to, da so poživila bila v prometu že davno pred njimi, ma tudi danes jih slovenci lih tolko uporabljajo kot vzhodnjaki.
alko pa je itak pri nas doma, še dandanes lahko vidiš šoferja kako zjutri rukne enga kratkega, pri kosilu pa kozarc vina.
tristan01 je napisal/-a:sviz2000 je napisal/-a:kar se tiče sprinterjev, to je druga pašta, so pa predvsem ukrajinci romuni in moldavci. opažam pa , da se menjata dva za volanom, tako da vsak lahko vozi 12 urista štorija je avtobus, pa ne zeleni, meni najbolj pade v oči transib, linija romunija portugalska, romunija italija itd. enih 10 mesecev nazaj je eden od njih naredil pokol na madžarskem
kar trdim je to, da so poživila bila v prometu že davno pred njimi, ma tudi danes jih slovenci lih tolko uporabljajo kot vzhodnjaki.
alko pa je itak pri nas doma, še dandanes lahko vidiš šoferja kako zjutri rukne enga kratkega, pri kosilu pa kozarc vina.
Sprinter, avtobus ali 40 tonski vlačilec... Vsi so udeleženci istega prometa. In preutrujen voznik za volanom je vedno recept za katastrofo. Je pa seveda jasno, da dokler šef samo teži kdaj boš pripeljal tovor na cilj je vseeno kakšnega porekla je voznik. Ko je tempo prehud vsak pregori, ali pa poseže po raznih substancah, ki ga obdržijo za volanom.
LP Tristan01
jani.h je napisal/-a:Zdravo,jaz sem žena voznika tovornjaka,ker pa ima mož željo po zaposlitvi voznika za špedicijo v avstriji,ker je doma blizu meje in ima s tem možnost delati tam,vas namesto njega sprašujem,ker sam ne more,ker ga skoraj ni doma,če kdo morda pozna kakšno firmo v okolico celovca,ki vozijo po tujini,zdaj že kar nekaj let vozi špedicijo tu in sicer v anglijo,škotsko in irsko,rad pa bi sedaj dobil nekaj podobnega tudi v avstriji.torej če kdo pozna kaj takega,bi prosila za informacije.hvala in l.p.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov