LP,
Joie
P.S.: Zakaj za božjo voljo tukaj nikogar ne zanimajo dostavna in tovorna vozila? So ducatkrat bolj zanimiva od raznih audijev S4 in ABT golfov.
Joie de vivre! je napisal/-a:Če bi ceno delili s kilograma, bi plačali približno isto tolarjev za kilogram kot pri kakem konkurentu.
LP,
Joie
Bel-Tirid je napisal/-a:Sej to je pravo da je ožji, ampak skoraj enako prostoren. Rezervna guma je uspredi pod zdici, tako da je še več prostora. Pa dvojna vrata tut prov prideta. Pa lepo se turbina sliš, neverjetno naglas pri renojevih kombijih
Bel-Tirid je napisal/-a:Sej to je pravo da je ožji, ampak skoraj enako prostoren. Rezervna guma je uspredi pod zdici, tako da je še več prostora. Pa dvojna vrata tut prov prideta. Pa lepo se turbina sliš, neverjetno naglas pri renojevih kombijih
Bel-Tirid je napisal/-a:Sam servisi so pa dražji.
mene tut zlo zanimajo kombiji, 3 mesce ga uporabljam vsak dan in sicer tega:
Pa je kr za pohvalit, še posebej vodljivost in preglednost ter velikost zadnjega dela.
Kolk pride osnoven Sprinter? se komu da pogledat, ker men se ne![]()
Joie de vivre! je napisal/-a:P.S.: Zakaj za božjo voljo tukaj nikogar ne zanimajo dostavna in tovorna vozila? So ducatkrat bolj zanimiva od raznih audijev S4 in ABT golfov.
super98 je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:P.S.: Zakaj za božjo voljo tukaj nikogar ne zanimajo dostavna in tovorna vozila? So ducatkrat bolj zanimiva od raznih audijev S4 in ABT golfov.
Ti si pa že mal naporen s tem svojim anti-vag pisanjem, ki prihaja do izraza v vsaki od tvojih tem
P.S.: si v redu dec, očitno imaš veliko znanja o avtomobilizmu, več kot marsikdo tukaj gor in prosim da vzemeš to kot konstruktivno kritiko in ne napad (se mi zdi da si tudi nek moderator tukaj-mogoče se motim). Meni tudi kakšna znamka "ne leži" najbolje pa ne razglašam tega na veliki zvon.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov