@Spyker, tale tovornjak.net sem že prej videl, ampak je kot kot trdnjava

Sem že poskusil registrirati se, ampak ne pridem noter....
Prišlo je do napake!
Registracija na forum tovornjak je možna le s predložitvijo veljavnega osebnega dokumenta, osebne fotografije ter Email naslova.
Več informacij dobite tukaj!
Že nekaj časa nazaj sem pisal (mislim da) adminu glede registracije....pa nisem dobil odgovora???
@jay, mislim da za prevoz nevarnih snovi treba še neke izpite narediti....nisem prepričan...
@Gotty, ja, fajn to ja...daj malo več napiši prosim kje delaš, koliko zaslužiš (če ni skrivnost), katero firmo si že probal, kaj si mislil "slaba osnova"....najbrž to, da ti minimalni osebni dohodek nakažejo na banko?
Katere špedicije so dobre?
Če ne moreš tako javno govorit, mi lahko prosim napišeš ZS...če si pri volji in če imaš kaj časa ...
Tole zgoraj bi prosil vsakega ki ima kakršnekoli izkušnje z firmam ki se ne držijo dogovora.
Tega me je najbolj strah....da mi eno pove, a kasneje pa kar po svoje naredi. Če en delodajalec že na začetku pove da je slaba plača in (zame) slabi pogoji, se mi zdi to v redu. Lahko se odločim in ne grem.
Najhujši so tisti prevaranti ki ti vse obljubijo, ko pa pride datum za plačo pa vse po svoje prikrojijo.
Zato bi prosil tiste ki že malo poznajo situacijo z delodajalci da mi takšne goljufe napišejo na ZS ...prosim.
Hvala vsem za komentarje