damjan je napisal/-a:lej tako ti bom povedal.
sam imam doma v kamionu kartico.nov mercedes.....
zdj tko:da se tud z njo malo bluzit sm moreš vedet kako in kaj.....
najbolj smešno je v državah bivše juge kjer vrli policisti ko te vprašajo za tahograf debelo pogledajo ko mu daš kartico in izjavi "A šta ču ja s tim??".....Šta ti je to......??
ne ne ne treba mi to.....treba mi onaj okrugli papir.......in ko mu končno dopoveš da tistega okroglega pač nimaš in da imajo po novem vsi kamioni registrirani po 1.5 2006 kartico ne ve več kaj bi in sam debelo gleda.......potem ti prbije ok slovenče nek ti bude al ja stvarno neznam kamo da stavim ovu karticu.......
smešno ampak resnično.....
drgač je pa na severu in po evropi kjer so razni BAG policaji še kako dobro opremljeni s takimi zadevami.......
sam po moje je še vedno boljši tahografski listič..vsaj kar se varanja tiče
Zois je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:
P.S. samo, te kartice bodo red naredile....ČE.
še lažje je
Courage™ je napisal/-a:tovornjakar se policistu ali kontroli zlaze se predn policaj usta odpre
im nobody je napisal/-a:Zois je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:
P.S. samo, te kartice bodo red naredile....ČE.
še lažje je
res je...zbrišeš dol pa je![]()
bizgec je napisal/-a:damjan je napisal/-a:lej tako ti bom povedal.
najbolj smešno je v državah bivše juge kjer vrli policisti ko te vprašajo za tahograf debelo pogledajo ko mu daš kartico in izjavi "A šta ču ja s tim??".....Šta ti je to......??
ne ne ne treba mi to.....treba mi onaj okrugli papir.......in ko mu končno dopoveš da tistega okroglega pač nimaš in da imajo po novem vsi kamioni registrirani po 1.5 2006 kartico ne ve več kaj bi in sam debelo gleda.......potem ti prbije ok slovenče nek ti bude al ja stvarno neznam kamo da stavim ovu karticu.......
drgač je pa na severu in po evropi kjer so razni BAG policaji še kako dobro opremljeni s takimi zadevami.......
Po 1.5.2005 in ne 2006.
damjan je napisal/-a:bizgec je napisal/-a:damjan je napisal/-a:lej tako ti bom povedal.
Po 1.5.2005 in ne 2006.
şe opravičujem ja po 1.5.2005....čas beži ja ja.....mater saj je že 2008
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov