pozdrav,
sem se zanimal (oz. še imam to v planu, ampak sem ga do nadaljnega prestavil....) za izdelavo avtodoma.
Glede stene; to verjetno misliš steno za voznikovim in sopotnikovim sedežom, ta stena je privijačena z 30 šraufi in se samo odstrani, to ni panike. Na kar moraš res biti pozoren je, da ko boš montiral okna, ne odrežeš nosilce zunanje stene, če pa že ne gre drugače, moraš pa narediš učvrstitev okoli tega nosilca. išči povišan in po možnosti podaljšan kombi.
Kar se tiče vrtenja števcev, seveda jih prav tako vrtijo, še rajši, ker nihče v Slo ne bo kupil kombija z 300k km, koliko jih večina ima pa seveda še več (kar pri 10 let starem kombiju znese 30k km letno, kar je pravzaprav zelo malo.

)
Da boš kombi opremil za 2k euro je nemogoče, če boš seveda delal "pravi" avtodom, jaz sem zase naračunal 8-10k euro, no s tem da bo vse kot je pravilno in novejši kombi, drugače se mi ne izplača. Najdražje je hlajenje/gretje (truma) ker je zadevo težko njadit rabljeno, novo pa drago kot žafran. Potem je tukaj še WC pa tuš, pa vtljivi sedež.....
Priporočam ti da greš v italijo po odpadih kjer se dosti tega najde rabljenega, v slo tega ni, novo pa se seveda ne splača vsega, ker na koncu ni računice.
vse pa je odvisno od tvojih zahtev, kaj želiš in pričakuješ, moraš pa vedet, da če boš hotel stvar homologirat v bivalno vozilo, moraš vse uredit po "reglicah", tukaj ni polovičarskega dela, rabiš tudi potrdilo o strokovni vgradnji električne napeljave, plinske napeljave, klime in gretja....če pa bi rad vse naredil za 2k pa vržeš notri eno posteljo, preprosto omaro, plinsko jeklenko za zunanje kuhanje in nekaj zložljivih stolov. (tukaj odmisli homologacijo)
Drugače pa imaš forum o avtodomih caravaning.zanimiv.net kjer je ful informacij.
lp
P.s. če se lotiš ne pozabi objavit slik