oooooo je napisal/-a:Povem ti iz prve roke da je crafter za en KUR....
sašo5 je napisal/-a:oooooo je napisal/-a:Povem ti iz prve roke da je crafter za en KUR....
za en KUR so vaši šoferji s tabo na čeluni vsak papak za avto_ Crafter (celo samo 80kw bluemotion) je bomba......oktober/november 28.000 km 1x dolili AD blue in na 15.000 menjali olje.....
~toMmy~ je napisal/-a:Cena je res konkretno zasoljena. Mogoče bi bilo dobro le zbrati še nekoliko več informacij o porodnih težavah novega Mastera.
scottie je napisal/-a:Pozdravljeni,
hvala vsem za odgovore in nasvete. Sem pozabil povedat, da je VW pri nas dokaj dobro zapisan in smo bili že skoraj odločeni za nakup Crafterja, a 8.000 eur razlike pa je vseeno preveč, vsaj po mojem mnenju. Masterja imamo rezerviranega do konca tedna in mislim, da smo že odločeni.
sašo5 je napisal/-a:scottie je napisal/-a:Pozdravljeni,
hvala vsem za odgovore in nasvete. Sem pozabil povedat, da je VW pri nas dokaj dobro zapisan in smo bili že skoraj odločeni za nakup Crafterja, a 8.000 eur razlike pa je vseeno preveč, vsaj po mojem mnenju. Masterja imamo rezerviranega do konca tedna in mislim, da smo že odločeni.
dva je kupil znanec/sorodnik, pri katerem občasno vozim in dal je brez davka točno 21000 eur (bluemotin 80kw)
Crafter Furgon 35 NS KMR 2,5 TDI DPF dizel 2.5l / 80kW / 109KM 6-stopenjski 26.650,87 -iz konfiguratorja, cena z ddv.[
PS. mislim, da tudi če je par jurjev dražji, odtehta to že ko se samo za volan vsedeš....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov