W_Golf je napisal/-a:dskrab je napisal/-a:No jaz lahko povem, da s Savinimi zimskimi gumami nimam kaj preveč dobrih izkušenj v zimskih razmerah. O Fuldi pa lahko povem veliko dobrega.
Hm zanimivo js pa glih o Fuldi nimam kej dobrega za povedat predvsem pa ne v celem snegu.
Sava S2 sem imel pred Fuldo in sem bil zelo zadovoljen z njimi.
Letos bom probal GY U6 pa bomo vidli.
halo007 je napisal/-a:Dejansko v zimskem času oziroma zimskih razmerah procentualno zabeležijo več nesreč terencev, tistih, ki naj bi bili bolj varni v snegu. Ker vozniki to vzamejo v zakup...
Lumpy_ je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:dskrab je napisal/-a:No jaz lahko povem, da s Savinimi zimskimi gumami nimam kaj preveč dobrih izkušenj v zimskih razmerah. O Fuldi pa lahko povem veliko dobrega.
Hm zanimivo js pa glih o Fuldi nimam kej dobrega za povedat predvsem pa ne v celem snegu.
GY UG7 sem verjetno mislil, ne 6
Kritik je napisal/-a:@BBoss: Glede globalnega segrevanja - to ne pomeni, da bomo imeli skoraj samo en letni čas (vroče poletje), bolj verjetno gremo v smer, ko bodo ekstremi vse bolj in bolj prisotni... od pasjih vročin, pa vse do polarnih zim, prehodi naj bi bili hitri itd...
Zdej če je bilo par zim zelenih, to ne pomeni da bo tudi letos tako. Je pa moje mišljenje tako... ne vem zakaj se vedno in povsod obešamo na najmanjše detajle... niste / nismo vsi vozniki profesionalci kar se tiče vožnje, še manj v poznavanju CPP-ja, kaj šele v kakšni kulturi in strpnosti.... Tista razlika, ki jo doprinesejo zimske gume napram letnim je zanemarljiva, če bi se vozilo tako kot se spodobi in kot veleva zdrava pamet. Pa o tem kdaj drugič...
Sam bom dal zimske gume gor in bom vzel v zakup da so bolj mehke in vozil temu primerno... Lp.
nebivedu je napisal/-a:Kritik je napisal/-a:@BBoss: Glede globalnega segrevanja - to ne pomeni, da bomo imeli skoraj samo en letni čas (vroče poletje), bolj verjetno gremo v smer, ko bodo ekstremi vse bolj in bolj prisotni... od pasjih vročin, pa vse do polarnih zim, prehodi naj bi bili hitri itd...
Zdej če je bilo par zim zelenih, to ne pomeni da bo tudi letos tako. Je pa moje mišljenje tako... ne vem zakaj se vedno in povsod obešamo na najmanjše detajle... niste / nismo vsi vozniki profesionalci kar se tiče vožnje, še manj v poznavanju CPP-ja, kaj šele v kakšni kulturi in strpnosti.... Tista razlika, ki jo doprinesejo zimske gume napram letnim je zanemarljiva, če bi se vozilo tako kot se spodobi in kot veleva zdrava pamet. Pa o tem kdaj drugič...
Sam bom dal zimske gume gor in bom vzel v zakup da so bolj mehke in vozil temu primerno... Lp.
Globalno segrevanje je natega velikih in marketinška poteza tistih, ki bi radi denar vlekli iz tega. Poleg tega pa je GW (global warming) tudi zato, ker ni več sovražnikov (rusija - amerika) in je treba najti drugo stvar za ljudi strašit, ker severna koreja, iran in ostale majhne države so premajhne, da bi bile resna grožnja.Pa s tem ko se gremo dovoljevanje izpustaplinov tudi malo kitajsko umirjamo(čeprav ne dost), da se še hitreje ne razvijajo.
Če ne verjameš, potem si poišči podatke o podmornici nautilus (prva ameriška jedrska podmornica) in njeno potovanje pod južnim polom. Leta 1958 in 1962 je bilo na južnem polu manj ledu, kot ga je danes. Tako da ne moremo govorit o tem, da se ozračje kej segreva in da se led topi. Topi se ravno toliko kot se je pred 1000 ali 2000 leti.
Tko da vseh tistih 1000 znastvenikov skupaj z al gorom točno vedo, kaj počnejo in iz tega vlečejo velike denarje - hkrati pa uničujejo gospodarstvo z idiotskimi poizkusi, kako preprečit global warming in strašijo ljudi. Seveda pa od prestrašenih ljudi dobiš več denarja (poglej si 9/11, kok so na hitro dopustili napad an afganistan in irak)) in prej ti brez razmišljanja odobrijo idiotizme.
radar je napisal/-a:BBoss:
guma goodyaer eagle vector + je celoletna pnevmatika in ne strogo letna.
W_Golf je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:dskrab je napisal/-a:No jaz lahko povem, da s Savinimi zimskimi gumami nimam kaj preveč dobrih izkušenj v zimskih razmerah. O Fuldi pa lahko povem veliko dobrega.
Žav sem mislu 6ko, ker mam tako butasto dimenzijo.
175/80/14
Upam da jih splohk še delajo? Ktere še splohk obstojajo te dimenzije?
Lumpy_ je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:dskrab je napisal/-a:No jaz lahko povem, da s Savinimi zimskimi gumami nimam kaj preveč dobrih izkušenj v zimskih razmerah. O Fuldi pa lahko povem veliko dobrega.
Žav sem mislu 6ko, ker mam tako butasto dimenzijo.
175/80/14
Upam da jih splohk še delajo? Ktere še splohk obstojajo te dimenzije?
Mislim, da teh gum ne delajo več. Ker sem jaz hoto lani pozimi nabavit UG6, ko sem eno uničil, pa jih ni bilo več za dobit, mi je vulkanizer takrat reko, če bom še kje iz zaloge dobil kako.Potem sem moral nabavit UG7.
Tak da letos pomojem boš težko dobil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov