Rossi je napisal/-a:Vsekakor ti raje priporočam Dunlop 3D ali Michelin PA3. Namreč UG7+ postanejo sčasoma bolj glasne in se grdo 'narežejo' ob robovih!
Je pa razlika v ceni med T in H ogromna. Moja cena:
Good Year 195 65 R 15 91H Ultra Grip 7+ 81,00€
Good Year 195 65 R 15 91T Ultra Grip 7+ 63,50€
Tak da, odločitev je tvoja...Če želiš pa ti lahko še na PM sporočim cene za druga dva modela!
CLIO3 je napisal/-a:Rossi je napisal/-a:Vsekakor ti raje priporočam Dunlop 3D ali Michelin PA3. Namreč UG7+ postanejo sčasoma bolj glasne in se grdo 'narežejo' ob robovih!
Tak da, odločitev je tvoja...Če želiš pa ti lahko še na PM sporočim cene za druga dva modela!
A pa ti ves kolk casa so zunej UG 7+
Rossi je napisal/-a:CLIO3 je napisal/-a:Rossi je napisal/-a:Vsekakor ti raje priporočam Dunlop 3D ali Michelin PA3. Namreč UG7+ postanejo sčasoma bolj glasne in se grdo 'narežejo' ob robovih!
A pa ti ves kolk casa so zunej UG 7+
A smo spet tam....kakšna je razlika med UG7 in UG7+??![]()
Žalim slučaj, ampak je ni, vsaj v profilu ne!
Designo je napisal/-a:Problem je ker je moj Mercedes zadaj izjemno lahek in se že takoalitako bojim kaj bo pozimi (beri nikamor nam prišel heh...) zato je reees izjemno pomembno kakšno gumo kupt, denar sploh ni važn, sam da bom čim dlje prišel
hladni je napisal/-a:kaj ne gledate rtl? ug7+ ima ojačane stranske stene, glede izgleda je pa ista. za zmes pa samo oni vejo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov