bsheep je napisal/-a:Poklič Vulkanizerstvo Furlan , Lažič ali Gorenc okolica Novga Mesta gume so še cnej kot na gume-direkt . Moja iskušna!
SAVINJCAN je napisal/-a:zelo zadovoljen, naslednjič kupim tudi tu. gume so bile stare 3 tedne. potenza 195/50/15 50 tisoč
martk je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:zelo zadovoljen, naslednjič kupim tudi tu. gume so bile stare 3 tedne. potenza 195/50/15 50 tisoč
O.T.
Samo eno vprašanje... A je tržna sabotaža, ali je potenza po testih res tako obupna guma? Poznam sloves potenze, ampak, ko sem letos primerjal potenzo z ostalimi....žalost. Letos vozim toyo...
LP
Martin
martk je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:zelo zadovoljen, naslednjič kupim tudi tu. gume so bile stare 3 tedne. potenza 195/50/15 50 tisoč
O.T.
Samo eno vprašanje... A je tržna sabotaža, ali je potenza po testih res tako obupna guma? Poznam sloves potenze, ampak, ko sem letos primerjal potenzo z ostalimi....žalost. Letos vozim toyo...
LP
Martin
wavemaker je napisal/-a:martk je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:zelo zadovoljen, naslednjič kupim tudi tu. gume so bile stare 3 tedne. potenza 195/50/15 50 tisoč
O.T.
LP
Martin
mogoče lahko pokažeš te teste? če primerjamo toyo in potenza, katere so boljše?
Sriple Tix je napisal/-a:Jeseni sem narocil gume za svoj avto. Zadevo sem placal na banki (zdaj je lazje, ker imamo evre), cez nekaj dni dobil na mail potrdilo, da so denar dobili, toda ker gum niso imeli na zalogi, so mi zagotovili, da bodo zadevo uredili v najkrajsem moznem casu.
Gume sem dobil po treh tednih, po oznaki so bile stare en mesec (oktober 2006), neposkodovane in za cca. 40K sit ceneje, kot je bila ponudba najcenejsega vulkanizerja pri nas.
Sam bom pnevmatike vedno kupoval le se preko gume-direkt.com.
SAVINJCAN je napisal/-a:wavemaker je napisal/-a:martk je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:zelo zadovoljen, naslednjič kupim tudi tu. gume so bile stare 3 tedne. potenza 195/50/15 50 tisoč
O.T.
LP
Martin
mogoče lahko pokažeš te teste? če primerjamo toyo in potenza, katere so boljše?
lani spomlad ko sem jaz kupoval so bile prve po testu AMZS
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost