ANJCI je napisal/-a:Oprosti ampak Tigar še nikoli ni bila in ne bo " guma ". Rajši primakni kakšen Euro gor in boš vsaj vedel, kaj si kupil![]()
Kar se pa tehnologije tiče pa mislim, da jo imajo od Bf Godrich in ne od Goodyear. Itak pa to ni pomembno če le prebereš zgornjo vrstico
Lp, A
ANJCI je napisal/-a:Oprosti ampak Tigar še nikoli ni bila in ne bo " guma ". Rajši primakni kakšen Euro gor in boš vsaj vedel, kaj si kupil![]()
Lp, A
Drocky je napisal/-a:Zanimivo da mu ne predlagate GY, ker sava, ki je predlagana, je v drugih temah tak spljuvana da adijo pamet, pa čeprav se mi zdi da jo vidim na večini avtov na parkiriščih.
Če tigar spada pod michelin zadostuje njihovim internim standardom, čeprav priznam, da je nisem videl zadnje čase.
Drugače pa kupi in nam povej kak se obnesejo, kervedno more negdo neko stvar preizkusit in tu si to lahko ti
mišek je napisal/-a:Tigar gume mamo mi na traktorju že ene 10 let, če še ne več pa se kar nič ne pozna na obrabiPa gumi škorne mam Tigar. Tak da to je res bolj plastično. Jaz kaj takega ne bi dal na avto (so pa še vseeno Kormoran verjetno boljše), ker škorni pa avtomobilske gume iz iste firme, ne vem no
ali pa samo hočejo ves material ponucat, pa kar od gum ostane pa škorne naredijo
še enkrat premisli preden ustreliš tako!Gume kormoran so iz slovaške (no zdej boš reku da je to še slabše) in so v lasti michelčina(kar sicer nima veze)in mam zimske snowpro že na tretjem avtu in za to ceno ne dam drugih gum na avto(čeprav je sava 5€ dražja po komadu).Glede tigra pa ne govorte če niste sprobal ,ker itak ni vsaka guma za vsak avto dobra pa čeprav je najbolša na testu dejte si to že enkrat zabit v glavo da je veliko odvisno tudi od podvozja ,tko da ne govorte da je vse razen UG7 sekret ker če možakar rabi gume za avto s katerim mogoče naredi 5 km na dan mislim da druzga kot poceni gume ne rabi če pa dela relacije pa velike hitrosti je a že mal za razmislit kaj boš nataknu na avto a ne?No pa še neki .Mat ma na corsi ruske gume (AMTEL PLANET,ki jih prodaj ŠPAN) in so za ta avto in njegove vozne lastnosti odlične(ja sej vem zdej si že mislite da sem trčen) ampak za žensko ki ne tišči avta in se z njim vozi v trgovino je taka guma zadovoljiva in ja zimske gume ima KORMORAN (iz slovaške).No pa še ena sladka.Tovorne gume good year so narejene v sloveniji ,tovorna sava pa v turčiji,če vas pa še kaj zanima pa uprašteice je napisal/-a:Sej Kormoran isto prihajajo iz Srbije in jih folk kr gor tlač... zame je to podguma in ne guma.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov