Swiper je napisal/-a:Bil sem v eni trgovini in so cene takšne:
Sava S2 44€
Fulda Kristal Montero 58€
Goodyear Ultra Grip 6 60€
En prodajalec mi tudi reče kako so Barum Polaris 2 tudi dobre gume ampak... Ne vem
Kaj se najbolj splača od teh treh naštetih? ne bi vzel Savo in da ih vržem čez dve leti...
Koliko stane pa ta Dunlop?
edit: Če se odločim za GY, a je pomemno iz katere države so prišle in katera je ta država? Vem da npr Sava gume so dobre edino te katere su narejene tukaj.... Polska, Madžarska ... je za nič..
[-MaFia-] je napisal/-a:eno vprašanje..zkaj sploh hočeš imeti na Golfu 14" feltne pa balone od gume?
mimax je napisal/-a:Ker je ta velikost čedalje bolj redka se proizvajalci ne trudijo v njej proizvajati nove modele (npr. UG6 namesto UG7 ali 7+).
Najboljša bi bila npr. Continental TS800, vendar je nekaj dražja.
Tam od 57-58 € sta dobri Bridgestone LM 18 ter Pirelli SnowControl. Zanimiva pa bi bila tudi nekaj ugodnejša Uniroyal Ms Plus 5 (53 €).
Eurotec pnevmatika pa je spodnji razred Continentalovega koncerna (lasti si tudi Semperit, Mabor, Barum ipd.). Snowwolf 2 je zanimiva pnevmatika za svojo nizko ceno, medtem ko je Snowwolf 1 starejši model.
Swiper je napisal/-a:mimax je napisal/-a:Ker je ta velikost čedalje bolj redka se proizvajalci ne trudijo v njej proizvajati nove modele (npr. UG6 namesto UG7 ali 7+).
Najboljša bi bila npr. Continental TS800, vendar je nekaj dražja.
Tam od 57-58 € sta dobri Bridgestone LM 18 ter Pirelli SnowControl. Zanimiva pa bi bila tudi nekaj ugodnejša Uniroyal Ms Plus 5 (53 €).
Eurotec pnevmatika pa je spodnji razred Continentalovega koncerna (lasti si tudi Semperit, Mabor, Barum ipd.). Snowwolf 2 je zanimiva pnevmatika za svojo nizko ceno, medtem ko je Snowwolf 1 starejši model.
A ja velika razlika med UG7 pa 6?
Kje so take cene za Bridgestone pa Pirelli? Jaz sem našel samo nekaj dosti dražjega.. Bridgestone 69€ in Pirelli 74€.
@[-MaFia-] BBoss:
Odogovor je enostvn..Cena je manjša, nimam feltne 15" in rečejo da je ožja guma boljša za sneg. 175 je boljše kot 195. Se bom marca kupil 15" feltne (mogoče alu) in bo izbira večja za gume kjer mi je že slab profil
Za zimske gume bo ostale 14" feltne.. Jaz mislim da je to OK?:)
kixs je napisal/-a:Glede na letosnjo zimo sploh ne vem, ce se ti splaca zimske gume kupovat.
Osebno ze drugo leto vozim z letnimi celo leto. Se zavedam, da za po snegu niso!
V ostalih pogojih so boljse v vseh pogledih. Tistih nekaj dni na zimsko sezono, ko je sneg na cesti, se pac ne vozim (lani 3 dni, to zimo se nic).
W_Golf je napisal/-a:Sploh ne boš dobiv UG6 te dimenzije ker jih ne delajo več, če pa jih še imajo kje na zalogi so pa najmanj 3 leta stare...
Swiper je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:Sploh ne boš dobiv UG6 te dimenzije ker jih ne delajo več, če pa jih še imajo kje na zalogi so pa najmanj 3 leta stare...
Uhhh... Katere pa gume potem delajo v tej dimenziji? Mislim, da niso "stare".
EDIT: Če bom se odločil da kupim 15" feltne za 195x65x15, katere da kupim? 7J ali 7,5 J ? 5 x 112 ali 5 x 100? Sam pogledal pa nisem našu kaj je za golfa, 112 ali 100.
golfTDI je napisal/-a:pa ne boš valda na golfa dajal 175 gum?to je za na karjolo.dej še nek zravn pa ene normalne gume kup no.sej felge 15 colske pa ja niso tak strošek,gume pa tut ne toliko dražje,da bi mogu na kruhu pa vodi živet
golfTDI je napisal/-a:kixs je napisal/-a:Glede na letosnjo zimo sploh ne vem, ce se ti splaca zimske gume kupovat.
Osebno ze drugo leto vozim z letnimi celo leto. Se zavedam, da za po snegu niso!
V ostalih pogojih so boljse v vseh pogledih. Tistih nekaj dni na zimsko sezono, ko je sneg na cesti, se pac ne vozim (lani 3 dni, to zimo se nic).
ja pa kaj še...![]()
![]()
![]()
ceste so mrzle in letna guma več nima optimalnega oprijema.
nehaj take prbijat no...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost