AleVan je napisal/-a:Kupujem zimske gume za Opel Vivaro/Renault Traffic, do sedaj sem imel Goodyear Cargo Vector letno-zimske, ampak so zelo drage.
Potreboval bi gume, ki se poleti ne obrabljajo veliko saj večino kilometrov naredim čez leto po avtocestah, pozimi se bolj malo vozim, še to večinoma po spluženih cestah.
Torej iščem zimsko gumo srednjega cenovnega razreda, ki bi jo uporabljal celo leto. Katere gume kaj uporabljate vozniki kombijev?
Gledal sem Gume Falken HS 439, 437, Hankook winter RW06, Fulda conveo trac, Sebring cargo winter. Kaj menite o teh in ostalih gumah?
Hvala za vaše mnenje
Ja,to vem,jaz sem samo komentiral Falken kot gumo če pa je dobavljiva v C segmentu pa on že sam ve.lp.King1 je napisal/-a:fare je napisal/-a:Falken HS 439 je odlična. Kolega jih uporablja na osebnem avtu in so 1A!
Že že ampak on potrebuje za kombi in indeks nosilnosti vsaj 102 kar znese okoli 850 kg na pneumatiko.
lp
fare je napisal/-a:Ja,to vem,jaz sem samo komentiral Falken kot gumo če pa je dobavljiva v C segmentu pa on že sam ve.lp.King1 je napisal/-a:fare je napisal/-a:Falken HS 439 je odlična. Kolega jih uporablja na osebnem avtu in so 1A!
Že že ampak on potrebuje za kombi in indeks nosilnosti vsaj 102 kar znese okoli 850 kg na pneumatiko.
lp
mish je napisal/-a:Evo, mene pa zanima - kupujem za avtodom, na ducatu .. no v osnovi so gume enake, oz iste. Našel sem ene teste zimskih cargo gum in sicer tu:
http://www.promobil.de/test/test-winter ... 04536.html
Me ma da bi dunlopko kupil resno, ker je polek verdesteinke edina ki me res prepriča.
Trenutno pa imam možnosti:
Dunlop lt 60 - 120€
Fulda - 110€
Sava - 99€
Matador - 80€
No matadorke nebi, save tud verjetno ne .. nikjer pa ne najdem mnenj o fuldi ...
Kaj menite vi?
Bi kdo vedel kje dobiti verdesteinko?
Čojko je napisal/-a:Nobenega mnenja, komentarja,... kaj pa zimske Michelin? Ali pa kakšne letne, ki so dobre tudi na slabem terenu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov