Za manjši denar ne dobiš boljše gume:JureV je napisal/-a:mene zanima katero zimsko gumo izbrat 175/70/13, ki bi bila dobra čim več časa (obdobje vsaj 5-6 let), ker se bo vozla v zimskem času ca. 2500km na leto, torej mi je obraba zadnja skrb.
hvala
JureV je napisal/-a:mene zanima katero zimsko gumo izbrat 175/70/13, ki bi bila dobra čim več časa (obdobje vsaj 5-6 let), ker se bo vozla v zimskem času ca. 2500km na leto, torej mi je obraba zadnja skrb.
hvala
mato_L je napisal/-a:jst mam na cliotu 2 sava eskimo s3 175/65/14 isto živim v hribih na skor 700m višine in sem s temi gumami izredno zadovoljen. Lani tud enkrat nisem rabu verig, napram mami ima isto na cliotu iste dimenzije ultragrip7+ je mogla ene 2-krat dat verige gor. Tko da za po snegu so po mojem boljše sava, pa še ta dimenzija je ful pocen sam 38€ kom.
Qll,že,že... vprašanje pa kako se res obnesejo. Pomoje je to neka zlata sredina.LeQuack je napisal/-a:A ima kdo kaj za povedat o Toyo S953?
Baje nov letošnji model, pred tem je bil S952, ta pnevmatika je imela kar dobre ocene na splošno, glede na svojo ceno pa definitivno best price/performance. Pa nekaj kul je na gumah, ki so narejeno na Japonskem![]()
Najbrž bom nabavil 195/50/15 dimenzijo, pri Španu (uradni zastopnik za to firmo) jih imajo za 56€, kar je zelo poceni naprav kakšnim Dunlop iste dimenzije za 90€ ali kaj podobnega.
Še primerjava profilov med S952 in S953.
S952 (stara):
S953 (nova):
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov