gogocak je napisal/-a:Jaz sem obul moj konjiček v goodyear ug 7+. Sem jih mel skozi za zimske in tudi naprej jih bom mel.
Vendar morem rečti, da sem tokrat z servisom razočaran kot še nikoli.
Kot prvo poturil so mi lanske gume-pa nisem hotel delat preveč pizdarije.
Kot drugo-dve gumi sta bili povsem ukrivljeni in nista šli na felne-tle sem že bolj povzdignil glas in so mi ju zamenjali z drugimi dve.
Kot tretje-popizdo sem totalno ko mi je tip dar račun za montiranje gum 35 evrov![]()
Pa kaj je stabo človk-dam 350 evrov za nove gume pri njih in mi tip zaračuna montažo-fak noooooooooooooo
gofra je napisal/-a:mihaing je napisal/-a: Na splošno je že znano, da je za zimske razmere najbolje imeti čim ožje pnevmatike, zaradi več fizikalnih razlogov.
Katerih "več" razlogov pa je to? Razen tega, da je bolj primerno za trakcijo v snegu, ne vidim drugih prednosti?
trust je napisal/-a:gogocak je napisal/-a:Jaz sem obul moj konjiček v goodyear ug 7+. Sem jih mel skozi za zimske in tudi naprej jih bom mel.
Kot drugo-dve gumi sta bili povsem ukrivljeni in nista šli na felne-tle sem že bolj povzdignil glas in so mi ju zamenjali z drugimi dve.
Kot tretje-popizdo sem totalno ko mi je tip dar račun za montiranje gum 35 evrov![]()
Pa kaj je stabo človk-dam 350 evrov za nove gume pri njih in mi tip zaračuna montažo-fak noooooooooooooo
Je tok težko vprašat za pred račun
gogocak je napisal/-a:trust je napisal/-a:gogocak je napisal/-a:Jaz sem obul moj konjiček v goodyear ug 7+. Sem jih mel skozi za zimske in tudi naprej jih bom mel.
Je tok težko vprašat za pred račun
Kakšne veze ima sedaj tu predračun???
gume so bile dokaj poceni -sam praičakujem pa vsaj da so nove in zastonj mantaža-če ne pa naj gre vse k vragu
coffa06 je napisal/-a:Gume, ki so ti jih montirali, niso bile ukrivljene, ampak uležane, kar je posledica pravilnega skladiščenja, ker so naložene v kupe, ena na drugo.
coffa06 je napisal/-a:Ja saj, če so 4 naložene je to kup, a ne. Da bi bilo boljše, če so pokonci, pa še nisem slišal, po moje ravno to ni v redu.Sem bil že v veliko skladiščh in so vsepovsod naložene ena na drugo po dimenzijah, pokonci so ponavadi v stalažah v in pred trgovino in v sami delavnici, da so dezeni strankam bolj pregledni. Seveda pa morajo biti gume v skladišču na temnem, na pravi temperaturi in ne smejo biti izpostavljene vremenskim vplivom.
Glede montaže pa, jaz nisem vulkanizer, ampak mi je čudno, zakaj se ljudem zdi samoumevno, da je montaža pnevmatik brezplačna. Zakaj se nobeden, ki je kupil garažna vrata ali klimo za stanovanje, ne vpraša zakaj mora plačat montažo, pa jo plača vsak. Zakaj nobeden ne joka za menjavo, ko gre v trgovino po material za veliki servis, pa gre za popolnoma enako stvar. To je zato ker so nas tako navadili, ampak časi se spreminjajo in v našem kraju zastonj montaže ni več.
Celo sem slišal od kolega iz MB, da imajo ponekod v MB za gume, ki so kupljene drugod, večjo tarifo kot pa, če jih tam kupiš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost