lizard je napisal/-a:Malo samoiniciative ne škodi - http://www.motorevija.si/l2.asp?L1_ID=34
Pojdi skozi teste in se določi za tisto ki ti najbolj ugaja oz. je najbolj primerna za tvojo uporabo.
sašo5 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Nobena. Vse so odlične.
kako sedaj - protislovje, saj ti trdiš, da se z letnim bolje pelješ tudi, ko je -10 recimo
The Edge je napisal/-a:Kaj menite za gumo: 195/45 R 16 TL H 84 RF Pirelli W210 Snowcontroll 2 ??
RS84 je napisal/-a:Nekdo je v tej temi že spraševal po zimski pnevmatiki Sportiva pa tudi mene zanima kako se kaj obnese? Zanima me največ s tega razloga, ker jih en vulkanizer, blizu mene proda kar veliko. Cenovno je ugodna sam kako se kaj obnese?
detra83 je napisal/-a:Pozdravljeni,
prvič kupujem zimske gume za nov avto. Trenutne gume so dimenzij 235/60/18. Imam dve vprašanji:
1) Slišal sem, da je za zimo boljše, če je dimenzija manjša. Po homologaciji to pomeni 235/65/17. Je to res? Glede na to, da širina gume ostane ista, osebno ne vidim, kaj bi pridobil z manjšim obsegom gume.
Hvala za pomoč.
Bucko99 je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Če ožjih ne moreš namestiti, potem je pa vseeno če maš tudi 18".
Za pozimi je boljše da je presek pnevmatike višji, saj se s tem zmanjša možnost poškodbe platišč in s tem povezanih nevšečnosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov