dj_em je napisal/-a:že zarad same mehanike ja ker če niso ti pol vleče avto v eno smer....
zakaj ma traktor \ / tko gume... zarad mehanike...
becko je napisal/-a:Pozdravljeni!
Tudi jaz kupujem nove letne pnevmatike (205/55 R15 91V) in potrebujem vaše mnenje, nasvet kako zapraviti denar![]()
Vozilo: Peugeot 307 HDi (90KM), ne vozim hitreje kot 170km/h
-cca. 20000 km na sezono
-nisem tip voznika, ki bi testiral hitrost v ovinkih, bolj umirjene sorte sem :P
-pomembeno mi je, da ima guma dober oprijem na suhem in mokrem cestišču -da če se je kdaj potrebno na hitro ustaviti, da guma prime.
-na bi bila vozna vsaj 3 sezone (sem gorenjc).
Trenutno gledam modela
- Bridgstone Potenza RE 720
- Pireli P7
Sta ti gumi prehudi zame ? Katero gumo naj še pogledam?
Vaša mnenja in nasveti, dobrodošli!
Najlepša hvala za pomoč
lp,
maniaxxx je napisal/-a:dayton oziroma dimenzija 165 70 ..v tej dimenziji ne dobis neke hude gume tak da kup neki cenovno ugodnega pa po pameti voz pa bo, v kvaliteti vsekakor ni take razlike kot je (lahko) v ceni...
Xplicit3001 je napisal/-a:hey
tud jest nabavljam nove gume (peugeot 206, dimenzije pnevmatik: 195/55 R15, letno nardim sam 8000 km, vozim pa bl hitro
ops: )
torej izbiram med naslednjimi:
zdej sm mel continental (mislm da premium contact) gor, pa so bile kr ql
tko da se mal nagibam k tem premium contact 2 od continentala, sam mi zgledajo tele dunlopove SP sport 1 tud dost dobre, pa se 2k sit cnej so
pa me zdej zanima kaj se vam zdi da bi blo najbolje izbrat,
pa kolk so sploh te testi pnevmatik zanesljivi (glede na odstopanja pri 'prevozenih kilometrihe' pri testih)?
Xplicit3001 je napisal/-a:hey
tud jest nabavljam nove gume (peugeot 206, dimenzije pnevmatik: 195/55 R15, letno nardim sam 8000 km, vozim pa bl hitro
ops: )
torej izbiram med naslednjimi:
zdej sm mel continental (mislm da premium contact) gor, pa so bile kr ql
tko da se mal nagibam k tem premium contact 2 od continentala, sam mi zgledajo tele dunlopove SP sport 1 tud dost dobre, pa se 2k sit cnej so
pa me zdej zanima kaj se vam zdi da bi blo najbolje izbrat,
pa kolk so sploh te testi pnevmatik zanesljivi (glede na odstopanja pri 'prevozenih kilometrihe' pri testih)?
Xplicit3001 je napisal/-a:res ne bi noben nic predlagal?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov