Niina je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:... Samo glej da jih pravilno pumpaš
nasvet? manj, več?
0.2 več
Niina je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:... Samo glej da jih pravilno pumpaš
nasvet? manj, več?
Niina je napisal/-a:HVALA
Niina je napisal/-a:Verdestein sem kar naročila.
King1 je napisal/-a:
Odlično si se odločila.Samo kot predlog, da gume ko jih dobiš pregledaš kateri letnik so, da ti ne bodo kakšnega starega prodali za ceno novega.
Pa srečno vožnjo in poročaj kako si zadovoljna.![]()
lp
northface je napisal/-a:Oj,
Mene pa zanima, katere pnevmatike priporočate za dimenzijo (butasto do kraja) 195/50/16?
Lp, Anja
maarkec je napisal/-a:ja, glede zimskih se tud jaz strinjam, raje par evrov več kot manj, saj je za tvojo varnost bolje, ne zaradi policajev, bi pa tud jst pohvalil goodyear ultra grip 7+ mi je bla zakon, tko da sm letos nabavil 8, tko da mislim da sm dobr izbral, je pa kolegica dala na cliota nove sava eskimo s 3, in vceri je blo mokra cesta, in lahko rečem, neverjetno kako če mal gres hitreje, avto ze mal nosi ven, skoz ovinke, tko da save pri meni nikoli več, vsaj kar se tiče mokre ceste, porazno
lp
E=mc^2 je napisal/-a:Pozdravljeni...mene pa zanima, kje bi najceneje dobil jeklena platišča, saj se z mojim ET55 jekleno platišče po ceni že skoraj približa alu...v 15'' dimenziji je jekleno okrog 55-60 evrov, alu pa se začne pri 70 evrih?![]()
gre se pa za razmak 5x100, širine 6JJ
vojkostar je napisal/-a:s snegom je po en strani tko, d aniti 2x ni ista podlaga, recimo včeraj ko je blo v naših hribih 30cm snega sms e fural z letnimi smrekcami BFgoodrich profiler in je šlo brez problema, niti ESp se ni prižigal, samo gume so nove z 18k km prevoženimi
BoneS je napisal/-a:mrtwelvetrees je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:mrtwelvetrees je napisal/-a:ja sej jaz bom kupil to znamko 205/60 R16 pride ena cca 85-90 eur več finančno mi ne znese
isto dimenzijo sem dobil za 71€. ista guma, da ne bo pomote
letos ? kje ?
Letos. Prejsnji vikend. V A3m-ju. Gume so nove, letnik 2011. Za tak dnar jih nism dobu niti pri mojem vulkanizerju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost