BoneS je napisal/-a:vzel sem komplet s platisci. mogoce zato. pa se gotovina je bla. racun sem shranu, ker mam dve leti garancije na platisca
aja... ja to bo to ja
BoneS je napisal/-a:vzel sem komplet s platisci. mogoce zato. pa se gotovina je bla. racun sem shranu, ker mam dve leti garancije na platisca
mrtwelvetrees je napisal/-a:ma kdo izkušnje z Kleber Krisalp HP2 ?
menda so zelo dobre za ta denar
mrtwelvetrees je napisal/-a:ma kdo izkušnje z Kleber Krisalp HP2 ?
gofra je napisal/-a:Zanimivo, moje izkusnje so ravno obratne. Vselej sem imel v mokrem bistveno vec gripa z letno gumo.
ejsim je napisal/-a:mrtwelvetrees je napisal/-a:ma kdo izkušnje z Kleber Krisalp HP2 ?
"Tast" jih ima na svojem. Pred njimi je imel Savo S3. Pravi sicer, da so slabše v snegu, vse ostalo je boljše. Koliko boljše oz slabše, pa ne vemTko da ti verjetno nisem nič povedal, kar že ne bi vedel
belkaena je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Zanimivo, moje izkusnje so ravno obratne. Vselej sem imel v mokrem bistveno vec gripa z letno gumo.
Vedno in v vseh pogojih razen na zasneženi cesti, ne glede na letni čas, temperaturo ali mokro cesto je letna pnevmatika boljša od zimske, kadar govorimo o isti kategoriji pnevmatike, torej iste kvalitete.
ŽAL je 95 % ljudi podleglo "baba čula, baba rekla" kvazi strokovnjakom ala Branko Kuzmič oz. preveč gleda 24kur. Testi o teh primerjavah so dovolj zgovorni.
Na moj avto gredo vedno pnevmatike, ki so po testih najboljše in izstopajo še pri vožnji v snegu. Letos so to TS830 zaradi enostavnega dejstva, da najboljša guma zame ne bo nikoli dovolj dobra, kadar je na cesti sneg. Pa sem penzionistični voznik.
Niina je napisal/-a:Moje Vredestein so prispele. Prejšnji mesec so bile izdelane, jih naštelat gor in zdaj samo še čakat na sneg...
kalbo je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Zanimivo, moje izkusnje so ravno obratne. Vselej sem imel v mokrem bistveno vec gripa z letno gumo.
Vedno in v vseh pogojih razen na zasneženi cesti, ne glede na letni čas, temperaturo ali mokro cesto je letna pnevmatika boljša od zimske, kadar govorimo o isti kategoriji pnevmatike, torej iste kvalitete.
ŽAL je 95 % ljudi podleglo "baba čula, baba rekla" kvazi strokovnjakom ala Branko Kuzmič oz. preveč gleda 24kur. Testi o teh primerjavah so dovolj zgovorni.
Na moj avto gredo vedno pnevmatike, ki so po testih najboljše in izstopajo še pri vožnji v snegu. Letos so to TS830 zaradi enostavnega dejstva, da najboljša guma zame ne bo nikoli dovolj dobra, kadar je na cesti sneg. Pa sem penzionistični voznik.
Prosim, če prilepiš nekaj teh testov, ki dokazujejo, da se letna pnevmatika pri -3 stopinje celzija na močno mokrem cestišču bolje obnese od zimske, ker takšen test me pa res zanima.
kalbo je napisal/-a:Prosim, če prilepiš nekaj teh testov, ki dokazujejo, da se letna pnevmatika pri -3 stopinje celzija na močno mokrem cestišču bolje obnese od zimske, ker takšen test me pa res zanima.
King1 je napisal/-a:Super super.Poročaj ko bo sneg kako si zadovoljna.
lp
kalbo je napisal/-a:Izjava, da bom pri -3 težko našel mokro cestišče mi pove dovolj o kompetentnosti sogovornika. Pokažita mi eno regionalko, ki pozimi ni zasuta s soljo.
Da je pa top športna letna guma v vseh pogojih boljša od podpovprečne zimske, ki ma profil že 10 let enak mi je pa seveda kristalno jasno in se seveda strinjam s tem, da zimske gume nimajo kaj iskat poleti na avtu. Zakaj pri takšnih testih ne primerjajo top zimske gume s podpovprečno letno. Me zanima, kakšni bi bli rezultati.
http://www.insideline.com/features/tire ... ummer.html
V tem testu so približno takšni rezultati, kot jih navajata. Sam problem je, ker so mokre zarmere preizkušali maja in ne pri temperaturah krepko pod lediščem, kjer letna guma postane plastična.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov