Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Sr nov 28, 2007 6:03 pm

To je navadna svinjerija da so razlike med gumami istega proizvajalca pri istem modelu!!!!!! :ppppp

Petersilj
Novinec

Napisal/-a Petersilj Sr nov 28, 2007 8:19 pm

Jaz sem letos oktobra kupil Savo S3 15R 185/55 izdelano letos avgusta v Nemčiji. A ni življenje čudovito?:D

trafo66

Napisal/-a trafo66 Sr nov 28, 2007 9:07 pm

jaz sem si kupil dunlop fastresponse in avto gre kot prerojen. drži se ceste kot pijanec plota. in me klinc briga kje so gume narjene.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Sr nov 28, 2007 11:04 pm

Imamo GY hydragrip 195/65 14 narejene v Španiji stric pa isti model samo 15 palčne v Sloveniji
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

M.G.
Nov uporabnik

Napisal/-a M.G. Če nov 29, 2007 4:53 pm

Jaz imam na sprednjih osi Kormoran Snowpro narejene na Poljskem!
Na zadnjih osi pa Kormoran Snowpro B2 narejene v Srbiji!
Vse gume so bile kupljene v mimovrste! Te iz Srbije so bile za 2€ (po gumi) cenejše! Pa tudi profil je bil drugačen pa tudi zagledajo kot obnovljene iz baumaxsa (bile so polne ježkov)!
V glavnem so me na mimovrste spretno nategnili! Prve so bile 25% popusta druge pa 30%!! Res, da sem privarčeval 4€ kar se mi je dobro zdelo! Presenečenje pa sem doživel, ko sem jih dobil v roke gume niso bile takšne kot prejšnje! Potem sem postal pozoren na ta prekleti B2, ki je komaj opazen na gumi in ločuje dve popolnoma različni gumi! :evil:

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če nov 29, 2007 5:19 pm

Slišal sem za primere iz nemčije ko so ugotovili koliko ljudi so nategnili s ponarejenimi gumami :oops:

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael So dec 01, 2007 7:37 am

Zapomnte si, da kar piše Made in Slovenia, Made in Balkan, Made for Slovenija, je falus od ovce. Pa ni tako samo pri Nutelli, ampak je tako tudi pri avtomobilih (kot je že nekdo omenil), tako je pri vseh stvareh. Pejte enkrat kupit vaš najljubši pralni prašek v Špar npr, drugič pa v Muller npr, kjer so vse stvari iz nemčije - razlika ogromna. In podobno je za čokolado in vso ostalo prehrano / tehniko. Sva s punco kupovala pralni stroj in sušilni stroj (izbirala med Miele in najdražjima Boschema): je kolega posebej naročil, da naj vzamema take, ki so delani za nemški trg, saj je razlika v kvaliteti ogromno (baje se to da videt iz statistike reklamacij) in eni so res delani v nemčiji, drugi pa na poslkem. Zgleda, da bo treba začet hodit po vse stvari, tak k v starih časih v avstrijo.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 So dec 01, 2007 1:59 pm

Kael je napisal/-a:Zapomnte si, da kar piše Made in Slovenia, Made in Balkan, Made for Slovenija, je falus od ovce. Pa ni tako samo pri Nutelli, ampak je tako tudi pri avtomobilih (kot je že nekdo omenil), tako je pri vseh stvareh. Pejte enkrat kupit vaš najljubši pralni prašek v Špar npr, drugič pa v Muller npr, kjer so vse stvari iz nemčije - razlika ogromna. In podobno je za čokolado in vso ostalo prehrano / tehniko. Sva s punco kupovala pralni stroj in sušilni stroj (izbirala med Miele in najdražjima Boschema): je kolega posebej naročil, da naj vzamema take, ki so delani za nemški trg, saj je razlika v kvaliteti ogromno (baje se to da videt iz statistike reklamacij) in eni so res delani v nemčiji, drugi pa na poslkem. Zgleda, da bo treba začet hodit po vse stvari, tak k v starih časih v avstrijo.

Tisto kar si povedal za prašek je res ker mueller uvaža prašek iz nemčije v drugih trgovinah pa kupujete našega (henkel)in tisti iz nemčije je bistveno bolj koncentriran. :roll:
Vrni se na Aktualno področje: Zimske pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov