Gosic je napisal/-a:Pozna se na porabi. ........
daj mirkaj, da se ti ne bo sfrtaljčkalo od te obremenjenosti s porabo

dms je napisal/-a:Lita ali jeklena? Jeklena. Zakaj?
So cenejša platišča in tudi v primeru poškodbe je ceneje. V zimskem času se hitro "zapne" kakšen robnik in podobno,pa naj bo vzrok vaša objestnost ali pa umikanje drugemu vozniku. Zdržala bodo (ob normalni vožnji) recimo 5-8 let,potem pa magari v smet ali pa staro železo,saj pri njihovi ceni ti vsaj žal ni. Lita bojo pa tudi približno toliko,potem pa v popravilo praskic korozije,... Ne vem,osebno mnenje je to.
dms je napisal/-a:Nismo vsi obsedeni z vzdrževanjem. Se ne spomnim kdaj sem pozimi opral avto. K vragu,sej se niti nespomnim kdaj sem platišča po zimi opral.![]()
Pa še luknje na cestah,....
Zato 5-8.
abbe je napisal/-a:lita platisca niso tezja od jeklenih.seveda se najdejo tudi tezja ampak ce kupis kvalitetno platisce nebo tezje.bo tm tm
zgagaxxl je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:pa tudi pozimi, če zdrsiš v/prideš robnik, je veliko ceneje železno ravnat oz. menjat
Zanimivo. Ko sem stolkel železno, so mi vsi rekli da se železnih NE DA POPRAVIT.
Če bi bila ALU jo lahko poravnajo, železna pa je samo še za kanto...
baroax je napisal/-a:zgagaxxl je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:pa tudi pozimi, če zdrsiš v/prideš robnik, je veliko ceneje železno ravnat oz. menjat
Zanimivo. Ko sem stolkel železno, so mi vsi rekli da se železnih NE DA POPRAVIT.
Če bi bila ALU jo lahko poravnajo, železna pa je samo še za kanto...
Res je. Tudi jaz sem imel tak primer. Če je majhna poškodba se da kej poravnat če ne je za v smeti.
lp Baro
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov