Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver Po dec 21, 2009 8:00 pm

Lm30 po dežju odlična guma vsaj kolikor sem jo jaz sprobal. Po snegu pa tudi (čeprav imam quattro pa sem mogoče malo v prednosti :) )

Uporabniški avatar
montezemolo
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a montezemolo Po dec 21, 2009 8:06 pm

EX-B je napisal/-a:Dokler me Bridgestone s kako gumo res totalno ne razocara, ne nataknem nicesar drugega vec gor ;)

z gumo morda ne, lahko pa te s ceno... probaj še kaj drugega, z boljšim razmerjem med ceno in kvaliteto. jaz imam sedaj yokahama, mi je priporočil kolega, vulkanizer, in moram reči, da so odlične oz. nič slabše kot prej michelinove. govorim sicer za letne, vendar kar hočem povedati je, da so bridgestonke predrage in tako kvaliteto lahko dobiš tudi drugje.

lp

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po dec 21, 2009 8:12 pm

montezemolo je napisal/-a:
EX-B je napisal/-a:Dokler me Bridgestone s kako gumo res totalno ne razocara, ne nataknem nicesar drugega vec gor ;)

z gumo morda ne, lahko pa te s ceno... probaj še kaj drugega, z boljšim razmerjem med ceno in kvaliteto. jaz imam sedaj yokahama, mi je priporočil kolega, vulkanizer, in moram reči, da so odlične oz. nič slabše kot prej michelinove. govorim sicer za letne, vendar kar hočem povedati je, da so bridgestonke predrage in tako kvaliteto lahko dobiš tudi drugje.

lp

Pri Španu so Bridgestonke skoraj najcenejše (govorim za dimenzijo 205/55/16'' in hitrostni razred H)

http://b2c.span.si/?p=b&lang=&s=g&v=POT ... m=&z=&vz=1

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Po dec 21, 2009 8:25 pm

montezemolo je napisal/-a:

lp

Res je, tehnologija je naprodaj in je dokaj podobna, prav tako zmesi. Odvisno je pa tudi v kolikšnem % posameznik izkoristi zmogljivost gume, ter koliko konjičev mora obvladovat guma.

on: z LM30 do sedaj zadovoljen, za ceno 75eur po komadu, več kot izpolni pričakovanja.
RiDe hArD

barka
Nov uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a barka Po dec 21, 2009 8:32 pm

Hvala fantje! Mislim, da bom jih bom kar vzel. Na večini testov se je odrezala bolje kot Nokian wr g2, čeprav sem mislil, da bo obratno. Sicer pa sem prepričan, da sta obe gumi dovolj dobri zame, samo ker se ne ''jajčkam'' ravno, ko pade dež ali pa sneg imam raje malo boljše gume. Čeprav je avto ''samo'' 100 km.
Hvala za odgovore :)
A sm kej reku?!

M_S
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a M_S To dec 22, 2009 9:14 am

Mene je LM-30 na snegu totalno razočarala. V klanec, kjer se je pred mano že peljalo nekaj avtomobilov, nisem prišel nikamor! Kolega je po isti trasi nekaj minut za mano peljal z novimi fuldinimi brez problemov. Kar se pa tiče mokre in suhe ceste, se mi pa zdijo dobre, na ledu je pa še nisem testiral.
Tako da kdor kupuje to gumo v prvi vrsti za po snegu, se bo najbrž "nasral". :roll:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To dec 22, 2009 1:22 pm

M_S je napisal/-a:Mene je LM-30 na snegu totalno razočarala

mene pa LM 25 ..... :roll: zdaj: ali je kriva širina (225) ali spušen avto (verjetno oboje po malem) ampak na samem snegu se ne pelje tako kot bi jaz hotel :arrow: za suho/mokro/naliv b.p...........kot rečem_sneg razočaranje_tudi ne puca se tako kot rec. S3 ali Nokian nrv ali Dunlop.......bo pa za zdržat :lol:

madpanter
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a madpanter To jan 12, 2010 2:22 pm

Ja mene je tudi čisto razočarala po snegu :? , za po mokrem in suhem je super po snegu pa komaj prišel na vrh hriba enkrat sem celo moral pucat pred njo da je mal zagrabila :? :? brat pa z kleber al kaj že ima pa čist b.p. in to še v 1x večjem snegu, drek, plundri... res je pa da ma on opel astro z esp, etc ipd... jaz pa golf 4 sdi brez usega sam gume in menjalnik :D

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To jan 12, 2010 2:29 pm

M_S je napisal/-a:Mene je LM-30 na snegu totalno razočarala. V klanec, kjer se je pred mano že peljalo nekaj avtomobilov, nisem prišel nikamor! Kolega je po isti trasi nekaj minut za mano peljal z novimi fuldinimi brez problemov. Kar se pa tiče mokre in suhe ceste, se mi pa zdijo dobre, na ledu je pa še nisem testiral.
Tako da kdor kupuje to gumo v prvi vrsti za po snegu, se bo najbrž "nasral". :roll:

če ti bo pa po ledu kira guma prjela mi pa kr povej jo takoj kupim če je cena ene 200 evrov ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

sosed
Novinec

Napisal/-a sosed To jan 12, 2010 3:11 pm

tudi jaz sem malce razočaran nad temi gumami...glede na to da so jih ful hvalili, sem res razočaran....brat in oče imata fuldo, pa gresta v celi sneg brez težav, moja XP se pa zakoplje.....Goodyear 7+ je veliko bolša, tako da drugo leto nabavim par teh gum zadaj bom pa imel še letošnje zadnje lm30....mislil sem da sem na konju k imam take gume, pa sem se orenk opekel...no za mokro cesto in suho so zelo dobre podbne kot ug7+, vendar v sneg pa ne gredo dobro.

imam esp, asr...pa ne pomaga. moj brat ima fulda pa nima esp ali asr, oče ima pa felicijo pa fuldo pa laufa.

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R To jan 12, 2010 3:16 pm

sosed je napisal/-a:tudi jaz sem malce razočaran nad temi gumami...glede na to da so jih ful hvalili, sem res razočaran....brat in oče imata fuldo, pa gresta v celi sneg brez težav, moja XP se pa zakoplje.....Goodyear 7+ je veliko bolša, tako da drugo leto nabavim par teh gum zadaj bom pa imel še letošnje zadnje lm30....mislil sem da sem na konju k imam take gume, pa sem se orenk opekel...no za mokro cesto in suho so zelo dobre podbne kot ug7+, vendar v sneg pa ne gredo dobro.

imam esp, asr...pa ne pomaga. moj brat ima fulda pa nima esp ali asr, oče ima pa felicijo pa fuldo pa laufa.

v snegu so res razočarale....
RiDe hArD

M_S
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a M_S To jan 12, 2010 5:41 pm

im nobody je napisal/-a:
M_S je napisal/-a:Mene je LM-30 na snegu totalno razočarala. V klanec, kjer se je pred mano že peljalo nekaj avtomobilov, nisem prišel nikamor! Kolega je po isti trasi nekaj minut za mano peljal z novimi fuldinimi brez problemov. Kar se pa tiče mokre in suhe ceste, se mi pa zdijo dobre, na ledu je pa še nisem testiral.

če ti bo pa po ledu kira guma prjela mi pa kr povej jo takoj kupim če je cena ene 200 evrov ;)

nimam v mislih leda kot na hokejskem igrišču :roll: , ampak "grobi" led na cestah. In ja, tudi na ledu guma "prime", ena bolj, druga manj.

Golobcic
Nov uporabnik

Napisal/-a Golobcic Pe feb 19, 2010 1:12 pm

A niso continental TS830 proglasili za najboljše zimske gume ?!?!?!?!
Vrni se na Aktualno področje: Zimske pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost