EX-B je napisal/-a:Dokler me Bridgestone s kako gumo res totalno ne razocara, ne nataknem nicesar drugega vec gor
montezemolo je napisal/-a:EX-B je napisal/-a:Dokler me Bridgestone s kako gumo res totalno ne razocara, ne nataknem nicesar drugega vec gor
z gumo morda ne, lahko pa te s ceno... probaj še kaj drugega, z boljšim razmerjem med ceno in kvaliteto. jaz imam sedaj yokahama, mi je priporočil kolega, vulkanizer, in moram reči, da so odlične oz. nič slabše kot prej michelinove. govorim sicer za letne, vendar kar hočem povedati je, da so bridgestonke predrage in tako kvaliteto lahko dobiš tudi drugje.
lp
montezemolo je napisal/-a:EX-B je napisal/-a:Dokler me Bridgestone s kako gumo res totalno ne razocara, ne nataknem nicesar drugega vec gor
z gumo morda ne, lahko pa te s ceno... probaj še kaj drugega, z boljšim razmerjem med ceno in kvaliteto. jaz imam sedaj yokahama, mi je priporočil kolega, vulkanizer, in moram reči, da so odlične oz. nič slabše kot prej michelinove. govorim sicer za letne, vendar kar hočem povedati je, da so bridgestonke predrage in tako kvaliteto lahko dobiš tudi drugje.
lp
M_S je napisal/-a:Mene je LM-30 na snegu totalno razočarala
M_S je napisal/-a:Mene je LM-30 na snegu totalno razočarala. V klanec, kjer se je pred mano že peljalo nekaj avtomobilov, nisem prišel nikamor! Kolega je po isti trasi nekaj minut za mano peljal z novimi fuldinimi brez problemov. Kar se pa tiče mokre in suhe ceste, se mi pa zdijo dobre, na ledu je pa še nisem testiral.
Tako da kdor kupuje to gumo v prvi vrsti za po snegu, se bo najbrž "nasral".
sosed je napisal/-a:tudi jaz sem malce razočaran nad temi gumami...glede na to da so jih ful hvalili, sem res razočaran....brat in oče imata fuldo, pa gresta v celi sneg brez težav, moja XP se pa zakoplje.....Goodyear 7+ je veliko bolša, tako da drugo leto nabavim par teh gum zadaj bom pa imel še letošnje zadnje lm30....mislil sem da sem na konju k imam take gume, pa sem se orenk opekel...no za mokro cesto in suho so zelo dobre podbne kot ug7+, vendar v sneg pa ne gredo dobro.
imam esp, asr...pa ne pomaga. moj brat ima fulda pa nima esp ali asr, oče ima pa felicijo pa fuldo pa laufa.
im nobody je napisal/-a:M_S je napisal/-a:Mene je LM-30 na snegu totalno razočarala. V klanec, kjer se je pred mano že peljalo nekaj avtomobilov, nisem prišel nikamor! Kolega je po isti trasi nekaj minut za mano peljal z novimi fuldinimi brez problemov. Kar se pa tiče mokre in suhe ceste, se mi pa zdijo dobre, na ledu je pa še nisem testiral.
Tako da kdor kupuje to gumo v prvi vrsti za po snegu, se bo najbrž "nasral".
če ti bo pa po ledu kira guma prjela mi pa kr povej jo takoj kupim če je cena ene 200 evrov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost