Energetik81 je napisal/-a:Meni je UG7+ na mokrem ubijalska, ne zdrsne zlepa. Za globok sneg pa nimam glih najboljšega mnenja o njej, je šla bolje celoletna Toyo, ki sem jo imel prej. Govorim o snegu 10cm+.
mITJA122 je napisal/-a:Pa še ena slika, naših cestIn zdei veste, zakaj taka pozornost dobrim pnevmatikam.
Lp
TooOldVehicle je napisal/-a:Zdravo, mene pa zanima za katere nove zimske gume "manj znanih" proizvajalcev bi se vi odločili? Gre se pa za dimenzijo 185/65/15.
Nekaj primerov: Rotalla, Goodride, Nankang, Marangoni, Debica, Rockstone, Viking, Sunny, Budget, Trayal, Star Performer, Achilles,......
Razpon cen je od 40eur - 48eur na gumo, s katerimi imate/ste imeli najboljše izkušnje? Katere so najboljše v mokrem, če jih primerjamo med sabo. So bile sploh kdaj primerjane med seboj, ali je treba poiskat test za vsako posebaj? Ne kupujem samo sprašujem.
TooOldVehicle je napisal/-a:Zdravo, mene pa zanima za katere nove zimske gume "manj znanih" proizvajalcev bi se vi odločili? Gre se pa za dimenzijo 185/65/15.
Nekaj primerov: Rotalla, Goodride, Nankang, Marangoni, Debica, Rockstone, Viking, Sunny, Budget, Trayal, Star Performer, Achilles,......
Razpon cen je od 40eur - 48eur na gumo, s katerimi imate/ste imeli najboljše izkušnje? Katere so najboljše v mokrem, če jih primerjamo med sabo. So bile sploh kdaj primerjane med seboj, ali je treba poiskat test za vsako posebaj? Ne kupujem samo sprašujem.
Jaooooo,stari kje si ti doma človek. Ko zapade 1. dober sneg pridem k tebi testirati moje gume,heheheh. Jap, tu mislim da Sava lahko kar dominira. Zdaj imajo tudi S3+ ki je izboljšana tako da pomoje tudi v ostalih disciplinah nemore biti tako slaba kot je bila navadna S3.lp.mITJA122 je napisal/-a:Pa še ena slika, naših cestIn zdei veste, zakaj taka pozornost dobrim pnevmatikam.
Lp
fare je napisal/-a:Jaooooo,stari kje si ti doma človek. Ko zapade 1. dober sneg pridem k tebi testirati moje gume,heheheh. Jap, tu mislim da Sava lahko kar dominira. Zdaj imajo tudi S3+ ki je izboljšana tako da pomoje tudi v ostalih disciplinah nemore biti tako slaba kot je bila navadna S3.lp.mITJA122 je napisal/-a:Pa še ena slika, naših cestIn zdei veste, zakaj taka pozornost dobrim pnevmatikam.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost