Uporabniški avatar
Vido85
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Vido85 Ne sep 26, 2010 4:13 pm

Zadnje case je tako pri marsikaterem privatniku pa ni vazn kaj dela-storitev. Jest placujem 15 eurov pri vulkanizerju brez racuna pa je to to, drugace bi blo pa 30-35. Ce pa zaradi predolgega trajanja ne izdajajo racunov potem nej pa res grejo se mal v solo al pa zaprejo delavnice. Ponavad majo koga tm ki ma ,,kaso'' cez pa racuna strankam, si res nebo skos rok umivov za vsak racun posebej.
Honda=stroj !!! I love to drive her ...

dejan19
Novinec

Napisal/-a dejan19 Ne sep 26, 2010 5:11 pm

Sam dam za montažo 4ih gum alu ali jeklenih 16€ in se ne pritožujem nič..

Uporabniški avatar
Laky75
Nov uporabnik

Napisal/-a Laky75 Po sep 27, 2010 11:27 am

Jaz se tudi nič ne pritožujem,ko mi moj vulkanizer brez računa za 15 ojru zamenja vse 4 gume na alu platiščih ;)

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po okt 04, 2010 10:21 pm

Danes so mi pri Španu izdal račun...cena pa je ista tako z računom, kot brez pri dveh vulkanizerjih.

Uporabniški avatar
ALIEn3001
Novinec

Napisal/-a ALIEn3001 Po okt 04, 2010 10:31 pm

V Lukovici vedno dobim račun...
Ampak, na avtoodpadu Feštanj...... :D :D
James May: I preffer this (AR 159) to the BMW 3-series :)

Uporabniški avatar
LeQuack
Novinec

Napisal/-a LeQuack Po okt 04, 2010 10:46 pm

A kdo od vulkanizerjev dejansko sploh daje garancijo na delo? Kaj se zgodi, če ti poškoduje platišče med montažo, ti da denar za popravilo al kaj?

kamal
Novinec

Napisal/-a kamal To okt 05, 2010 6:43 pm

JustMuC je napisal/-a:Me zanima, kje bo point potem, ko boš mel reklamacijo (konc koncev smo vsi samo ljudje in delamo napake), ker ti ni dobro gum scentriral ali pa Bog ne daj, ni privil vseh vijakov itd.,...
Rajši dam malo več in imam zato garancijo na opravljeno storitev/storitve.

Pa lep nedeljski popoldan!

To je pa odvisno od vulkanizerja. Jaz svojega vulkanizerja ne poznam in mi vse naredi tudi brez računa. Letos se mi je zgodilo, da mi je iz enega kolesa odpadla utež (po enem mesecu). Po tem obdobju se verjetno sploh ni spomnil kdo sem in je kljub temu na lastno pobudo brez kompliciranja opravil centriranje vseh štirih koles brezplačno.
Se vidmo ko se zagledamo.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To okt 05, 2010 6:45 pm

jaz sem tudi danes bil pri obisku vulkanizerja pa sem mu sam rekel da ne rabim računa, pa je dal storitev ceneje pa za njega je bilo ugodneje... tako da ja, jaz nimam nič proti temu. mama oba kaj od tega ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero To okt 05, 2010 6:56 pm

In potem se čudimi, da je ne vem koliko milijard manj v proračunu, kot bi lahko oz. moralo biti. Sej razumem (in prakticiram tudi sam), da če gre ceneje brez računa, zakaj pa ne. Vendar je pa tako, da pač nimaš potem varstva, si v prekršku, pa še za plače javnih uslužbencev ni :)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To okt 05, 2010 7:05 pm

kamal je napisal/-a:
JustMuC je napisal/-a:Me zanima, kje bo point potem, ko boš mel reklamacijo (konc koncev smo vsi samo ljudje in delamo napake), ker ti ni dobro gum scentriral ali pa Bog ne daj, ni privil vseh vijakov itd.,...
Rajši dam malo več in imam zato garancijo na opravljeno storitev/storitve.

Pa lep nedeljski popoldan!

To je pa odvisno od vulkanizerja. Jaz svojega vulkanizerja ne poznam in mi vse naredi tudi brez računa. Letos se mi je zgodilo, da mi je iz enega kolesa odpadla utež (po enem mesecu). Po tem obdobju se verjetno sploh ni spomnil kdo sem in je kljub temu na lastno pobudo brez kompliciranja opravil centriranje vseh štirih koles brezplačno.

To je pa spet odvisno od vulkanizerja do vulkanizerja. Imel sem recimo pri serviserju reklamacijo zavorrnih ploščic, ker so pač cvilile, in je brez besed zamenjal, prepričan sem da bi tudi vulkanizer. Če jih ne poznaš je čisto druga zgodba, v svojem primeru sem bolj prepričan v "garancijo", kot bi bil pri marsikaterem večjem servisu oz. vulkanizerju z računom.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
ALIEn3001
Novinec

Napisal/-a ALIEn3001 To okt 05, 2010 10:40 pm

LeQuack je napisal/-a:A kdo od vulkanizerjev dejansko sploh daje garancijo na delo? Kaj se zgodi, če ti poškoduje platišče med montažo, ti da denar za popravilo al kaj?

Tudi če ti izda račun se bo izgovarjal... Znancu so popraskali feltno na Quattroporteju pa so se izgovarjali da je "to že bilo", čeprav je opazil takoj, ko je prevzel avto. Potem pa dokazuj...
James May: I preffer this (AR 159) to the BMW 3-series :)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr okt 06, 2010 4:29 pm

V glavnem.Jaz kamorkoli grem rečem da ne rabim računa in če je ceneje OK če pa pravi da je cena ista potem pa samo tiskaj račun pa se j..i
Vrni se na Aktualno področje: Zimske pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov