peroRS je napisal/-a:ban je napisal/-a:Razlika se čuti v ekstremnih razmerah in ne v vsakodnevni vožnji.
Če živiš v mojih krajih so vsak dan ekstremne razmere
Tudi poleti

peroRS je napisal/-a:ban je napisal/-a:Razlika se čuti v ekstremnih razmerah in ne v vsakodnevni vožnji.
Če živiš v mojih krajih so vsak dan ekstremne razmere
J.McLane je napisal/-a:Za to dimenzijo so normalne gume od 90 do 110 €, kaj si pa ti imel v mislih, Kitajske?
jordan je napisal/-a:Alpin A4 ali GY8.... za vse ostalo je škoda časa in navsezadnje tudi denarja
Easycore je napisal/-a:Hvala za ideje, vendar nekateri res niste razumeli da zelim gumo za ZMERNO CENO. Zmerna cena zame ni guma za 110€, ki stane več kot moja 225/40/R18 letna...
Sicer pa pozimi ne prevozim veliko kilometrov, v sneg pa samo če me le-ta ujame na poti, drugače pa tako ali tako vedno verige v prtljažniku, če je nuja.
jordan je napisal/-a:Alpin A4 ali GY8.... za vse ostalo je škoda časa in navsezadnje tudi denarja
Easycore je napisal/-a:pa nimam potrebe po gumi za 110€ ki bi bila totalno neizkoriščena.
peroRS je napisal/-a:Če ne pa vzameš Savo Eskimo (ki sploh ni tako slaba guma kot se govori) in rešen problem:
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6788287
Easycore je napisal/-a:Drugače pa razni Alpin in ostale "top" gume... če bi preživel pozimi na cesti 8h na dan, in bi bil odvisen od dobrih gum potem bi verjetno kupoval takšno obutev... za vožnjo po mestu pa tu in tam na kakšno smučarijo in s ketnami v prtljažniku pa nimam potrebe po gumi za 110€ ki bi bila totalno neizkoriščena.
peroRS je napisal/-a:Easycore je napisal/-a:pa nimam potrebe po gumi za 110€ ki bi bila totalno neizkoriščena.
Še enkrat...kje najdete gume za 110€. Goodyear UG8 je ca. 90€/kom. Če je to pretirana cena, potem pa![]()
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7476784
peroRS je napisal/-a:Jaz sem jo imel, sicer na majhnem mlincku, kjer je bila to praktično top guma v tisti dimenziji in nisem imel težav, zvozil sem pa ene 4komplete. Je zelo dobra za zimske razmere, malo slabša na mokrem. Največja slabost je velika obraba na suhem asfaltu. Drsenja skozi ovinke se pa hitro navadis![]()
gasolinedream je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Jaz sem jo imel, sicer na majhnem mlincku, kjer je bila to praktično top guma v tisti dimenziji in nisem imel težav, zvozil sem pa ene 4komplete. Je zelo dobra za zimske razmere, malo slabša na mokrem. Največja slabost je velika obraba na suhem asfaltu. Drsenja skozi ovinke se pa hitro navadis![]()
+1
Jaz sem v malih dimenzijah na avtu imel s3, s3+ ter fulda kristall montero. S3+ so občutno boljše na mokrem kot stare s3. Fulde so še boljše kadar ni snega. So pa v teh dimenzijah, sploh z šibkejšimi avtomobili razlike zelo majhne. Vozil sem sicer še UG7, ampak na avtomobilou ki ga manj poznam. Pa se mi ni zdelo občutno bolje.
Kar mene prepriča v nakup s3 ali fuld je dejstvo, da so v teh dimenzijah abnormalne razlike v ceni. Npr, 100% razlika v ceni med conctinentalom in savo.
Na 195/60/15 in 101KM pa savske lepo vrtijo v prazno v kakršnemkoli vremenu. Bog ne daj poskušat speljat malo hitreje na kakšnem vlažnem asvaltu, po možnosti še z dizlom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov