M|t3k je napisal/-a:Pozdravljeni!
Danes sem rezerviral alu platišča, konec tedna grem po njih. Tako mi še ostanejo samo pneumatike. Na internetu sem gledal, da gre dost poceni dobiti Falken FK-452 in Kumho KU31. Kaj mislite glede teh gum??
Dimenzija bo 205/45/17. Avto je novi clio (4m dolžine, 1220kg -> če kaj pomaga).
Zdaj ta dva modela gre dobiti dost poceni (pod 25tisoč), če obstaja kaj drugega isto dobrega ali še boljšega, mi tudi prosim povejte.
Hvala vam za pomoč!!
LP
EDIT: Zdaj piše nekaj na netu da imajo KU31 velik kotalni upor al kaj.. Je temu verjeti?? Kako pa je z FK-452??
Hvala!
becko je napisal/-a:... jaz sem danes prejel po 4 dneh pnevmatike Bridgstone Turanza ER300 205/55 R16, katere sem naročil na gume direkt.
Narejene so bile na Poljskem glede datuma izdelave sem pa malce zmeden. Piše DOT 7G8K Mi zna kdo povedati kaj iz tega? Hvala
becko je napisal/-a:... jaz sem danes prejel po 4 dneh pnevmatike Bridgstone Turanza ER300 205/55 R16, katere sem naročil na gume direkt.
Narejene so bile na Poljskem glede datuma izdelave sem pa malce zmeden. Piše DOT 7G8K L5V. Mi zna kdo povedati kaj iz tega? Hvala
SkIDiver je napisal/-a:becko je napisal/-a:... jaz sem danes prejel po 4 dneh pnevmatike Bridgstone Turanza ER300 205/55 R16, katere sem naročil na gume direkt.
Narejene so bile na Poljskem glede datuma izdelave sem pa malce zmeden. Piše DOT 7G8K L5V. Mi zna kdo povedati kaj iz tega? Hvala
DOT je za amerikance. Poglej na drugo stran gume. Nič ne piše zraven je samo 4 mestna številka enake oblike kot pri DOT sam, da ni nč zraven napisano.
Recimo 1205 pomeni 12 teden v letu 05.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov