SuperVeloce je napisal/-a:kalbo, samo omenim, njegove gume se najprej vozijo na zadnji osi prvo leto, šele drugo leto so spredaj, torej naredijo 80k km... aja glede testov, gume se razlikujejo med dimenzijami. To povdarjajo tudi na ADAC-u. Sava S3 pa za težje avtomobile s širšimi gumami pač niso... tudi zmes se spreminja.
OFF:
Sam še tole pol pa neham. Rekel je, če greš brat, da ma letos vse 4 nove gume. Torej, moj nasvet je bil, da naj menja naprej nazaj in se tako ogne za v bodoče različnim pnevmatikam na oseh, kar se upam da strinjamo, ni ravno optimalno. Zabito je blo nazaj, da kako naj menja naprej nazaj, če zgunca prednje gume v eni sezoni (to je manj kot pol leta, torej okol 15 tisoč na zimsko sezono), nakar mu povem, da tukaj nekaj ne štima, saj ne morš ti z normalno vožnjo in izpravnim podvozjem zličkat pnevmatik prej ko ti poteče servis. Če pa že, naj pa na pol sezone obrne naprej nazaj in na dve leti kupuje vse 4 nove gume. Tko nekak je šla debata okol različnih gum na oseh, sam omenim.
Kar se pa mojih Eskimk tiče, pa nisem rekel nikjer, da sem zadovoljen, ampak da sem zaenkrat zadovoljen, ker pri men mora guma delat solidno skozi celo življensko dobo, ne samo prvih par tisoč km hudo dobro, za teste, pol pa drugo sezono poden od podna, zato bom lahko dal oceno po koncu naslednje sezone, ko bodo moje eskimke za odpis. Se mi je pa pač zdelo čudno, da bi se človeku na suhi cesti ob normalni vožnji ob normalni menjavi pasu na AC vklopil ESP, pa če se vozi na čungalungi. Torej sem podvomil v to, da bi ble krive gume in tu se je začel špetir. Toliko od mene na temo maniaxx. O eskimkah pa zagotovo napišem še kako.
ON:
Se pa seveda strinjam, da Eskimo S3 niso za težji in večji avto, zato mamo na Cromi Eskimo HP, kako se bo obnesla ne vem, testov tud še ni, jo nekateri Nemci kar pohvaljo, sam to ni merodajno. S3 gumo so pa testiral v obeh testih v podobni dimenziji in zmes se ni spremenila. Na Puntiču se Eskimka S3 obnaša že leta enako in me še ni pustila na cedilu.