buffalo je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:Bridgestone Blizzak LM30 ( 205 55 16)
vectra dti sport je napisal/-a:buffalo je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:Bridgestone Blizzak LM30 ( 205 55 16)
Kako si pa zadovoljen z temi gumami?
LP
___________________[/quotem
meni osebno najboljse kar sem imel do zdaj.. imel sem ug7 prevec mehke hitra obraba :/ sava s3skoda besed..clovek ki je naredil to gumo nima duse
guma kdor se zeli ubiti..tele blizzak lm30 tihe zelo dober oprijem po mokrem zadovoljen
platin tudi ni slaba guma sicer tudi malo mehka
Loops je napisal/-a:Glede na to,da vsi ful hvalite GY ug7+ me zanima,če jo je mel kdo možnost primerjat z vredstein snowtrac 3?
King1 je napisal/-a:Loops je napisal/-a:Glede na to,da vsi ful hvalite GY ug7+ me zanima,če jo je mel kdo možnost primerjat z vredstein snowtrac 3?
Tako primerjavo bi kdo od nas težko naredil, ker za to potrebuješ en avto in enake pogoje za test gum.
Glede na to, da se hvalijo ene in druge pri nakupu nimaš kaj zgrešit. Ali good year ali vredestien. Misli, da prov veliko razlike med njima ni.
lp
vectra dti sport je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Loops je napisal/-a:Glede na to,da vsi ful hvalite GY ug7+ me zanima,če jo je mel kdo možnost primerjat z vredstein snowtrac 3?
Tako primerjavo bi kdo od nas težko naredil, ker za to potrebuješ en avto in enake pogoje za test gum.
Glede na to, da se hvalijo ene in druge pri nakupu nimaš kaj zgrešit. Ali good year ali vredestien. Misli, da prov veliko razlike med njima ni.
lp
sodelavc je kupu te snowtrac3 pravi da so precej glasne. drugace pa kao dober oprijem na mokrem.
King1 je napisal/-a:vectra dti sport je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Loops je napisal/-a:Glede na to,da vsi ful hvalite GY ug7+ me zanima,če jo je mel kdo možnost primerjat z vredstein snowtrac 3?
lp
sodelavc je kupu te snowtrac3 pravi da so precej glasne. drugace pa kao dober oprijem na mokrem.
Glede zadnjega stavka, ki si ga napisal se popolnoma strinjam s teboj. Ampak ni "kao " dober oprijem ampak je zelo dober. Vsaj pri mojem načinu vožnje.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost