King1 je napisal/-a:vectra dti sport je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Loops je napisal/-a:Glede na to,da vsi ful hvalite GY ug7+ me zanima,če jo je mel kdo možnost primerjat z vredstein snowtrac 3?
Tako primerjavo bi kdo od nas težko naredil, ker za to potrebuješ en avto in enake pogoje za test gum.
Glede na to, da se hvalijo ene in druge pri nakupu nimaš kaj zgrešit. Ali good year ali vredestien. Misli, da prov veliko razlike med njima ni.
lp
sodelavc je kupu te snowtrac3 pravi da so precej glasne. drugace pa kao dober oprijem na mokrem.
Glede zadnjega stavka, ki si ga napisal se popolnoma strinjam s teboj. Ampak ni "kao " dober oprijem ampak je zelo dober. Vsaj pri mojem načinu vožnje.
lp
Enzo83 je napisal/-a:Sam sem nabavi Fulda Kristal Montero 3. Nekaj dni pred tem sem z enakim avtomobilom vozil UG7+ in moram reči, da se mi zdi Fulda boljša (tišja, boljši oprijem pri speljevanju v mokrem).
Skratka zdi se mi, da je guma super, je pa treba počakat še na sneg.
speedfreak je napisal/-a:Enzo83 je napisal/-a:Sam sem nabavi Fulda Kristal Montero 3. Nekaj dni pred tem sem z enakim avtomobilom vozil UG7+ in moram reči, da se mi zdi Fulda boljša (tišja, boljši oprijem pri speljevanju v mokrem).
Jaz sem jih ze sprobal v snegu, so precej dobre, za ta denar so best buy, drugače pa jih ne bom več kupil ko jih znucam.
Enzo83 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Enzo83 je napisal/-a:Sam sem nabavi Fulda Kristal Montero 3. Nekaj dni pred tem sem z enakim avtomobilom vozil UG7+ in moram reči, da se mi zdi Fulda boljša (tišja, boljši oprijem pri speljevanju v mokrem).
Jaz sem jih ze sprobal v snegu, so precej dobre, za ta denar so best buy, drugače pa jih ne bom več kupil ko jih znucam.
Zakaj jih ne boš več kupil? S čim so se ti zamerile?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov