V katerih gumah je vaš jekleni konjiček obut

Bridgestone
31
7%
Continental
25
5%
Debica
8
2%
Dunlop
43
9%
Federal
2
0%
Fulda
28
6%
Goodyear
109
24%
Hankook
7
2%
Kleber
10
2%
Kormoran
11
2%
Kumho
16
4%
Lassa
2
0%
Michelin
26
6%
Nokian
16
4%
Pirelli
13
3%
Sava
104
23%
Toyo
6
1%

Skupaj glasov : 457

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Če nov 26, 2009 8:37 pm

Ker ne delam veliko km pozimi sem nabavil Hankook Aurora. Po testih naj bi bila boljša od Save, več pa vam povem, ko jih bom namontiral, ker s starimi S3 čakam obilne snežne padavine da jih vržem dol, ker so totalno v k...u takoj ko je mokro. Je, pa res da so za gumo že 2x + polnoletne.
Hvala lastniku, ker skrbi za mojo kondicijo!
VW

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Če nov 26, 2009 9:46 pm

Letos v zimo s Kumho KW32 I'ZEN. Kupil sem jih dokaj na blef. Po testih je nekje v sredini. Kakšne so vaše izkušnje :?:

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Če nov 26, 2009 9:56 pm

Letošnjo zimo bom vozil Nokian WR G2
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Če nov 26, 2009 10:00 pm

lansko sezono kupil GY UG7+ in sem maximalno zadovoljen.

Loops
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Loops Pe nov 27, 2009 9:55 am

King1 je napisal/-a:
vectra dti sport je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:
Loops je napisal/-a:Glede na to,da vsi ful hvalite GY ug7+ me zanima,če jo je mel kdo možnost primerjat z vredstein snowtrac 3?

Tako primerjavo bi kdo od nas težko naredil, ker za to potrebuješ en avto in enake pogoje za test gum.
Glede na to, da se hvalijo ene in druge pri nakupu nimaš kaj zgrešit. Ali good year ali vredestien. Misli, da prov veliko razlike med njima ni.

lp

sodelavc je kupu te snowtrac3 pravi da so precej glasne. drugace pa kao dober oprijem na mokrem.

Glede zadnjega stavka, ki si ga napisal se popolnoma strinjam s teboj. Ampak ni "kao " dober oprijem ampak je zelo dober. Vsaj pri mojem načinu vožnje.

lp

Vem ja,da se teško najde kdo ki bi testiral,pač upal sem,če je kdo imel to šanso.To vem,da sta obe špica gumi,sam sicer letos še nisem menjal.
Bom zdaj mel 5. sezona Fulda Kristal Montero 1.(nekje sem po pomoti zapisal montero 2,se opravičujem bla pomota),so pa te Fulda stare 5let štiri sezone vožene majo pa še ziher 4-5mm profila.Sem pa včari zvečer pri 3,5°C naredo eno turo Radlje-Mb-Radlje(slabih 100km) za užitek.Pa opažam,da je kr razlika z lanskim oprijemom,ajd pri dnevnih temperaturah,še fajn lima guma sploh po suhem,zvečer je pa že kr malo reskantno vse skup,če se hočeš hitro peljat.Je pa res,da sem mel v večini na max Nm na prednji osi.

Za drugo leto pa bom ziher vzel druge gume,rabim pa bolj za snežne razmere,ker je nekaj hribov tule pr nas,ko samo 4x4 pridejo do doma,bi pa z dobro gumo veliko prihranil z pešačenjem :D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To dec 01, 2009 10:29 pm

po snegu je vredesteinka boljša sigurno. Je pa glasna ja, sploh opažam zdaj drugo sezono to, sam oprijem je pa super, to je pa IMO najvažnejše.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

FuriousG
Novinec

Napisal/-a FuriousG To dec 01, 2009 10:54 pm

Continental WinterContact TS 830
Jih je dal prejšnji lastnik gor.

Enzo83
Nov uporabnik

Napisal/-a Enzo83 Pe dec 11, 2009 6:53 pm

Sam sem nabavi Fulda Kristal Montero 3. Nekaj dni pred tem sem z enakim avtomobilom vozil UG7+ in moram reči, da se mi zdi Fulda boljša (tišja, boljši oprijem pri speljevanju v mokrem).
Skratka zdi se mi, da je guma super, je pa treba počakat še na sneg.

matej_
Novinec

Kraj: velenje

Napisal/-a matej_ Sr dec 16, 2009 7:02 pm

Danes dobil Continental TS830 v VW akciji z litimi feltnami, gume narejene 49teden 2009 :D

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 16, 2009 7:04 pm

Enzo83 je napisal/-a:Sam sem nabavi Fulda Kristal Montero 3. Nekaj dni pred tem sem z enakim avtomobilom vozil UG7+ in moram reči, da se mi zdi Fulda boljša (tišja, boljši oprijem pri speljevanju v mokrem).

Jaz sem jih ze sprobal v snegu, so precej dobre, za ta denar so best buy, drugače pa jih ne bom več kupil ko jih znucam.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Enzo83
Nov uporabnik

Napisal/-a Enzo83 Sr dec 16, 2009 7:33 pm

speedfreak je napisal/-a:
Enzo83 je napisal/-a:Sam sem nabavi Fulda Kristal Montero 3. Nekaj dni pred tem sem z enakim avtomobilom vozil UG7+ in moram reči, da se mi zdi Fulda boljša (tišja, boljši oprijem pri speljevanju v mokrem).

Jaz sem jih ze sprobal v snegu, so precej dobre, za ta denar so best buy, drugače pa jih ne bom več kupil ko jih znucam.

Zakaj jih ne boš več kupil? S čim so se ti zamerile?

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 16, 2009 7:59 pm

Enzo83 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:

Zakaj jih ne boš več kupil? S čim so se ti zamerile?

Za zdaj nobene zamere ( sem prevozil cca 5000km z njimi ), ampak nikoli ne kupim 2x iste gume. Pač rad odkrivam nove stvari ;)
Vrni se na Aktualno področje: Zimske pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov