need 4 speed je napisal/-a:Jst imam letos nove (dot 09) GY UG 7+ in se ful uredu obnesejo na suhem in dežju.Na snegu pa žal še ni blo prilike sprobat.
Se mi pa zdi , da je guma zelo mehka..najbrž jo bo kar hitro pobralo ane?
SAVINJCAN je napisal/-a:MuRiCi je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kakšne so kaj BF Goodrich winter G ?
Js imam slabe izkušnje z njimi,zato sem jih za letošnjo zimo dol vrgu,je pa res,da so bile dot05....vendar po snegu/žlabudri porazno,da o dežju sploh ne govorim.
no jaz imam dot08, upam, da bo kaj boljš
need 4 speed je napisal/-a:Jst imam letos nove (dot 09) GY UG 7+ in se ful uredu obnesejo na suhem in dežju.Na snegu pa žal še ni blo prilike sprobat.
Se mi pa zdi , da je guma zelo mehka..najbrž jo bo kar hitro pobralo ane?
MuRiCi je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:MuRiCi je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kakšne so kaj BF Goodrich winter G ?
Js imam slabe izkušnje z njimi,zato sem jih za letošnjo zimo dol vrgu,je pa res,da so bile dot05....vendar po snegu/žlabudri porazno,da o dežju sploh ne govorim.
no jaz imam dot08, upam, da bo kaj boljš
Vrjetno da bo,js sm jih vozu zadnji dve zimi,in od tod govorim o izkušnjah z njimitk da kk so se obnesle,ko so bile nove pa ne morem rčt....pred menjavo se sicer še imele dojst profila,sam vseeno niso bile več,kot bi od njih pričakoval.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost