Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To dec 29, 2009 7:46 am

seat, a si se proti menini vozil?

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To dec 29, 2009 10:24 am

_furby_ je napisal/-a:prej sem imel na accentu eagle F1 195/50-15, pa sem marsikam prisu z njimi. samo po obcutku moras. :)

Seveda :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To dec 29, 2009 10:35 am

nebivedu je napisal/-a:seat, a si se proti menini vozil?

Ja proti Menini sem se vozil ja.Sicer je pa tole cesta od mojega doma naprej tko,da....
BTW kako ti je tko dobro poznano tole :)
Se mormo enkrt videt,če bo možnost.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To dec 29, 2009 12:22 pm

Ja vozimo se vsako zimo na menino. Probavamo priti čim višje, vendar zarad zametov ponavadi ne pridemo daleč. Lansko leto smo najvišje prišli do Bibe, potem je bilo pa preveč snega. Snega je bilo okoli 60 do 70cm, ko se ni dalo več naprej.

Lahko se enkrat dobimo pa gremo skupaj gor. Kok pa je kej snega zdej ko se gor pelješ?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To dec 29, 2009 12:47 pm

Drgač moja zimska oprema..

Slika
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To dec 29, 2009 12:59 pm

Lisko, lisko, to je oprema za po cestah, kaj pa kej izven cest? Kdaj boš vitel montiral?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To dec 29, 2009 1:04 pm

nebivedu je napisal/-a:Lisko, lisko, to je oprema za po cestah, kaj pa kej izven cest? Kdaj boš vitel montiral?

2H je za po cestah....4H so že neurejene ceste in dan ali dva ko ni spluženo....4L pa je za plezanje prek jarkov dreves in podobno :)

Vitla pa po pravic povedan v treh letih še nisem pogrešal....mogoče bi ga rabil 2x vsega skupaj....
Drgač pa....enkrat ko bom imel 1000 evrov viška :) Če že naj se vidi razkoš :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To dec 29, 2009 2:24 pm

Včeraj pa nisem bil jaz voznik pa je avto ostal v blatu pa smo ga do 4 zjutraj vlačli ven.

Je možno da je kaj narobe z diferencialom?

Mondeo mk2 karavan z polnim prtlažnikom, letnimi gumami se je lahko peljal po travniku normalno, punto pa je samo obstal in kopal vsake toliko. Probali so vozit trije vsem isto.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide To dec 29, 2009 3:16 pm

Jaz sem imel na mercedesu lani slabe zimske gume pa sem se po 10cm snega premikal brez problema. Edino ko sem šel v klanec sem molil, da se tisti pred mano ne bo ustavil, ker potem bi obstal sredi klanca :lol:

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike To dec 29, 2009 4:25 pm

dejcc je napisal/-a:Včeraj pa nisem bil jaz voznik pa je avto ostal v blatu pa smo ga do 4 zjutraj vlačli ven.

Je možno da je kaj narobe z diferencialom?

Mondeo mk2 karavan z polnim prtlažnikom, letnimi gumami se je lahko peljal po travniku normalno, punto pa je samo obstal in kopal vsake toliko. Probali so vozit trije vsem isto.

Kaj pa rineš na travnik z puntekom? :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To dec 29, 2009 5:12 pm

nebivedu je napisal/-a:Ja vozimo se vsako zimo na menino. Probavamo priti čim višje, vendar zarad zametov ponavadi ne pridemo daleč. Lansko leto smo najvišje prišli do Bibe, potem je bilo pa preveč snega. Snega je bilo okoli 60 do 70cm, ko se ni dalo več naprej.

Lahko se enkrat dobimo pa gremo skupaj gor. Kok pa je kej snega zdej ko se gor pelješ?

Aha vi torej napadate iz tohinjske strani.No jst "napadam" pa iz savinjske strani :)
Je pa tale moj bolj bogi za po terenu :) Sportage ni za resen teren kar se off road-a tiče.
Sej razmišljam za druh let za en malo bolj resen 4x4 voz.Pač za pozimi ko je ostalih avtov škoda tole pa,če ga uničim k nebo take velike škode.
Se bomo zmenili nebivedu pa bomo enkrt "naskočli" Menino :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To dec 29, 2009 5:19 pm

Kaj pa razmišljaš? O kakem 4x4 vozu? Kej večjega, al na velikosti kie?

Kolega prodaja granda z vso opremo za 2800 evrov, ima pa kozmetično napako - volan je na napačni strani, drgač pa odličen avto pa mislim da 2001 letnik.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr dec 30, 2009 11:50 am

Ma razmišljam tko nekak v velikosti zdajšne kie.Rabim pa tko sam za zimske mesece,da mal sprostim adrenalin :)
Mal sem gledal ferozo,samuraja pa to.Obvezno reduktor/špera......
Sicer pa lahk katero po PM rečeva,da naumo smetili tuki teme z terenci :)

romanll
Novinec

Napisal/-a romanll Sr dec 30, 2009 6:02 pm

nebivedu je napisal/-a:Kaj pa razmišljaš? O kakem 4x4 vozu? Kej večjega, al na velikosti kie?

prodaja granda z vso opremo

ali veš kaj pomeni vsa oprema?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr dec 30, 2009 6:16 pm

romanll je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Kaj pa razmišljaš? O kakem 4x4 vozu? Kej večjega, al na velikosti kie?

prodaja granda z vso opremo

ali veš kaj pomeni vsa oprema?

Ja vem kaj pomeni vsa oprema, pa ti?

romanll
Novinec

Napisal/-a romanll Sr dec 30, 2009 6:26 pm

se pravi ima vse to in še?
ABS zavorni sistem
- pomoč pri zaviranju BAS
klimatska naprava
- avtomatska klimatska naprava
- klimatska naprava - 2 conska
- tonirana stekla
- električni pomik stekel
- el. pomik prednjih in zadnjih stekel
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- ogrevanje zunanjih ogledal
- el. zložljiva zunanja ogledala
- centralno zaklepanje
- centr.zaklep. z dalj. upravljanjem
- električni paket
- nastavljiv volan po višini
- nastavljiv volan po globini
- servo volan
- volanski obroč oblečen v usnje
- multifunkcijski volan
- športni volan
- tempomat
- Keyless Go
- ASD samodejna zapora diferenciala
- ESP elektronski program stabilnosti
- EDC elektronski nadzor blažilnikov
- regulacija nivoja podvozja
- štirikolesni pogon (4x4 / 4WD)
- ASR regulacija zdrsa pogonskih koles
- ETS elektronski sistem za oprijem koles
- športno podvozje
- aktivno vzmetenje

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr dec 30, 2009 6:30 pm

Kaj rabiš usnja, el. pomik zadnjih stekel, keyless go, sploh pa šprotno podvozje pri terencu, daj zresni se pa bodi malo bolj pameten. To je copy paste iz avtoneta, brez najmanjšega truda da bi vsaj prebral bedarije.

edit: športni volan :lol:
Zadnjič spremenil dejcc, dne Sr dec 30, 2009 6:32 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Relax take it easY
Slika

romanll
Novinec

Napisal/-a romanll Sr dec 30, 2009 6:32 pm

dejcc je napisal/-a:Kaj rabiš usnja, el. pomik zadnjih stekel, keyless go, sploh pa šprotno podvozje pri terencu, daj zresni se pa bodi malo bolj pameten. To je copy paste iz avtoneta, brez najmanjšega truda da bi vsaj prebral bedarije.

res sem kopiral ampak hotel sem samo povedat da če ima sedeže in ročno klimo to ne pomeni vsa oprema
ti pa se ne naprezal preveč da ti kaj ven ne pogleda :!:

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr dec 30, 2009 6:33 pm

Vrjetno je mislo vso opremo Jeep Grand Ch.. v tistem cenovnem razredu/letniku. Ne pa vso opremo iz vseh avtov v jeepa natlačeno vključno z športnim volanom in podvozjem na terencu :lol:
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr dec 30, 2009 6:38 pm

Avto je 4.7 V8 automatik, special limited edition delan za anglijo (tudi uvožen iz anglije, zato na desni strani volan). Z vso opremo za ta model in quadra podvozjem (poišči avto letnik 2001 in poglej kaj vse je imel notri).
Cena je pa taka kot je, bi bila višja, če bi bil volan na pravi strani, tako pa je zaradi volana taka cena. Avta je pripeljal 2, enega vozi vsak dan, drugega pa prodaja.

Takle model in take barve.
vir: avto.net
Slika
Vrni se na Aktualno področje: Zimske pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost