Renault_user je napisal/-a:Nekdo je spraševal, če so michelinke vredne 15€ več... Mogoče so vredne še več...
Povem lasten primer: Kupil Michelin alpin leta 2005, se vozil 3 zime z njimi brez težav, jih dal fotru, ki jih je imel letos tudi celo poletje gor... in kaj je bilo, profila je bilo skoraj enako kot pri novih, stran jih bo vrgel zaradi starosti in ne zaradi profila, ker se dejansko skor nič niso zrable...Michelin zimske so super za vodo, super za led, dobre za sneg... kar je dobro, ker je večino časa mokrota... moja izkušnja...
Ko je fural savo S2 poleti, jih je zradiral do nule v parih mescih... tolk za primerjavo!!!
SAVINJCAN je napisal/-a:kdaj boste namestili zimske gume? za v torek je že nekaj napovedano
Element88 je napisal/-a:Pozdravljeni..
Zanima me vase mnenje o teh nastetih gumah in me zanima katere bi izbrali vi, katere naj bi se najbolje obnesle...
Avto: Megane 2004
Km: letno nekje 30-40k
Dimenzija: 195/65/r15
Dunlop SP Sport Fast Response
Bridgestone B 250
Pirelli Cinturato P4
Continental EcoContact 3
Goodyear Efficient Grip
Cene se giblejo od 58 do 64€ po komadu tako da ni strasne razlike..
Aja kupujem pa letne...
Hvala in LP
kolesar je napisal/-a:Element88 je napisal/-a:Pozdravljeni..
Zanima me vase mnenje o teh nastetih gumah in me zanima katere bi izbrali vi, katere naj bi se najbolje obnesle...
Avto: Megane 2004
Km: letno nekje 30-40k
Dimenzija: 195/65/r15
Dunlop SP Sport Fast Response
Bridgestone B 250
Pirelli Cinturato P4
Continental EcoContact 3
Goodyear Efficient Grip
Cene se giblejo od 58 do 64€ po komadu tako da ni strasne razlike..
Aja kupujem pa letne...
Hvala in LP
dunlop mam jst so zakurac proti goodyear ultragrip, ki jih ma mama tud na meganu..
dunlopke so 2 sezone postale že full glasne..
men so najbolše gume za ta dear goodyear ultragrip 7+
ravno naroču ene 205/55/16 92€ komad..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost