jack86 je napisal/-a:Kaj je pa razlike Alpin A4 vs A5?
Če imaš A5 v tvoji dimenziji jo vzami;
jack86 je napisal/-a:Kaj je pa razlike Alpin A4 vs A5?
INFINITI je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Kaj je pa razlike Alpin A4 vs A5?
Če imaš A5 v tvoji dimenziji jo vzami;
matej_ je napisal/-a:A niso Michelinke A5 bile slabo oz. slabše ocenjene kot A4 ocenjene? Kolker se spomnem enega testa niso dobile ocene zelo priporočljivo ampak samo priporočljivo.
lp
INFINITI je napisal/-a:Kaj ni kredibilen vir? -Podatki so direktno od proizvajalca, ki je razvijal gumo, kakšne cilje so dosegli pri razvoju med tekmovanjem samim s seboj praktično. Saj niso risali diagrama v primerjavi s konkurenco. -Torej?
Guma ima 16% več lamel, ampak so razvrščene tako da se naslanjajo ob sili ena na drugo in tvorijo čvrsto celoto, da se ohrani stabilnost med močno obrementivijo. Neto površina in oblika kanalov je boljša, za izboljšanje aqvaplaninga
Poleg tega prvič so uporabili elastomer na osnovi sojinega olja, ki omogoča da imajo lahko v zmesi več silike, brez da bi zmes postala "slabotna" na suhi podlagi, kot je recimo AC pri visoki hitrosti, ko se zaradi višjih sil in upora guma lahko močno segreje.
-No kaj imaš pa ti pametnega za povedat?
~toMmy~ je napisal/-a:Meni se tudi do zdaj zdijo testi (predvsem ADAC) zelo dober pokazatelj lastnosti gum, edino dvakrat sem bil premalo pozoren na obrabo (nisem pričakoval slabše ood predhodnic), enkrat pa je pešala kvaliteta (tresenje), pa sem vse večkrat spravil na mejo oprijema.
Ima kdo kaj izkušenj s Falken Eurowinter HS-435 v baby dimenzijah (145/80 R13)? Sicer me že čakajo pri vulkanizerju, ampak me firbec matraIzbira je bila pa bolj porazna (Eskimo S2, Viking, Falken), dražjih pa ne dam na "hobi" avto, ker sem moral dat že 30€ mehaniku, da mi je kolo (s polosovino vred) nazaj nataknil!
Lep pozdrav iz Madrida!
INFINITI je napisal/-a:Še nekaj - kar sam osebno najbolj pogrešam pri vseh profi testih ala autobild, adac, auto motor und sport ipd je test gume ko je na pol znucana in test ko je pred zamenjavo. Pomoje bi se šele tam videlo kaj je zrnje in kaj je pleve, ker narediti gumo dobro ko je nova je precej lažje kot pa gumo, ki zdrži super do konca.
cre79 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Meni se tudi do zdaj zdijo testi (predvsem ADAC) zelo dober pokazatelj lastnosti gum, edino dvakrat sem bil premalo pozoren na obrabo (nisem pričakoval slabše ood predhodnic), enkrat pa je pešala kvaliteta (tresenje), pa sem vse večkrat spravil na mejo oprijema.
Ima kdo kaj izkušenj s Falken Eurowinter HS-435 v baby dimenzijah (145/80 R13)? Sicer me že čakajo pri vulkanizerju, ampak me firbec matraIzbira je bila pa bolj porazna (Eskimo S2, Viking, Falken), dražjih pa ne dam na "hobi" avto, ker sem moral dat že 30€ mehaniku, da mi je kolo (s polosovino vred) nazaj nataknil!
Lep pozdrav iz Madrida!
Okoli 35 je prevec?
Uniroyal ms plus 77
http://www.mimovrste.com/zimske-avtomob ... pnevmatike 34€
http://www.gume-pnevmatike.com/products ... pid/898401 35€
Semperit master grip 2
http://www.gume-pnevmatike.com/products ... pid/898742
pinny je napisal/-a:Jaz tudi grem danes po Falken .... HS 449
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost