Dr.M3 je napisal/-a:195/65/15, Mischelin A4 (ne moreš kupit stare zaloge, ker je nov izdelek), dobiš za 60€, ta bolša guma, al pa med prvimi tremi, da se ne bo s5 kdo pameten oglašal, pač prisegam na zimsko Mischelin!
Meni osebno nič posebnega. Je seveda zelo dobra guma oz. med boljšimi (pa še najmanj naj bi se obrabljala). Ampak ne v snegu.
Se je danes videlo kaj katera guma zmore na snegu (kako se je kolega s tri dni staro novo alpinko mučil v enem malce večjem klancu hehe - jaz pa z GY lepo brez večjega zdrsavanja)

Sem vesel da nisem nasedel reklamam in sem raje vzel preizkušeno robo
Tisti ki veliko prevozi pozimi ali v snegu je še vedno GY ultragrip7 creme de la creme. Moraš pa vedet da več kot 2 sezoni ne bo. Za vse ostale je tu iz višjega razreda Conti 830 ali Alpin A4

Bomo videli kaj bodo naredili z A5
Mi je pa zanimivo da Bridgestone ne more spacati ene dobre zimske gume

moram po enem mesecu in kar nekaj prevoženih kilometrih z michelin A4 komentirati tole..
se strinjam s tabo, ampak za profil voznika kot sem jst mi definitivno najbolj ustreza michelin. pred tem sem vedno vozil zimske dunlop.
opazil sem, da so a4 definitivno najboljše na mokrem (boljše kot moje letne pirelli P7 po 2eh letih in 30.000km). poleg tega so dovolj dobre, da sem s passatom po nespluženi poljski cesti z rahlim vzponom prišel brez problemov na cilj, kljub temu da mi je sneg metalo na predno šipo.. potem je pa še obraba, katero pričakujem manjšo. je pa res, da so glasne. predvsem po suhem v ostro zapeljanih zavojih. in verjetno tudi poraba je malenkost večja..
torej za voznike, ki vozijo veliko po AC in naredijo dosti kilometrov, ter občasno zahajajo tudi v toplejše kraje (recimo 15. marca zna biti na obali že 25 stopinj na soncu) bi vsekakor priporočal michelin A4. dunlop pa se mi je zamirila po suhem. ko avto preseže mejo zdrsa gume nekaj časa drsijo, nato se izjemno segrejejo in sledijo reakcije in razmetavanje na cesti. pač običajen pojav, ki je pri dunlopovih pnevmatikah še bolj izrazit..